Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exkluzívne odhalenie: FOTO Ďurianová vzala Doležaja na milosť... Opäť spolu!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová (42) to za posledné roky nemala práve jednoduché. V apríli roka 2014 sa totiž objavila šokujúca informácia, že jej vtedajšiemu partnerovi Romanovi Doležajovi (43) hrozí väzenie. Moderátorka ho tam neskôr aj navštevovala, no potom ich vzťahu odzvonilo. Dnes je však všetko opäť inak...

Pre Ďurianovej partnera to nakoniec dopadlo pomerne dobre. Konečný vymeraný trest bol 3 a pol roka, keďže závažnosť jeho trestnej činnosti v kauze vydierania mala byť nízka. Na podnikateľa sa usmialo šťastie i potom a von sa aj kvôli dobrému správaniu dostal už po troch rokoch so skúšobnou lehotou na 36 mesiacov.

Marianna Ďurianová svojho partnera od začiatku navštevovala a do väznice v Hrnčiarovciach nad Parnou chodila pravidelne. Okrem toho, po celý čas sa po jej boku neobjavil žiadny iný muž, a tak sa predpokladalo, že po Doležajovom prepustení bude rodina opäť pokope. Lenže to sa nestalo.

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj v čase, keď to medzi nimi kvitlo.
Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj v čase, keď to medzi nimi kvitlo.

Keď na konci januára minulého roka opúšťal brány väzenia, Marianna ho nečakala. Namiesto nej po neho prišiel neznámy muž a domov za svojou partnerkou nesmeroval. 

Neskôr sa objavili správy, že dvojica sa rozišla. Aspoň na istý čas. Teraz je totiž všetko opäť inak. Nedávno sa k nám dostala informácia, že Marianna a Roman opäť tvoria pár. Snažia sa dohnať stratený čas, dali si druhú šancu a znovu chcú fungovať ako rodina. 

Takto v pondelok ráno odchádzal Roman Doležaj z bytu Marianny Ďurianovej.
Zobraziť galériu (5)
Takto v pondelok ráno odchádzal Roman Doležaj z bytu Marianny Ďurianovej.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Onedlho nato vyšla von aj ona.
Zobraziť galériu (5)
Onedlho nato vyšla von aj ona.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

My sme sa teda túto novinku rozhodli overiť a zdá sa, že je to naozaj tak. Doležajovo auto sme totiž niekoľkokrát videli pri Ďurianovej byte neďaleko Miletičovej. A rovnako ako počas dňa tam bolo odparkované aj v noci, čo naznačovalo, že spolu pár opäť žije.

Naše informácie sa potvrdili v pondelok o 07:30, keď sa fotografovi Topiek podarilo pristihnúť podnikateľa počas odchodu z bytu a Marianna ho nasledovala krátko pred deviatou. Moderátorku sme sa, samozrejme, pokúšali k celej veci osloviť, na naše otázky však nereagovala.

Roman nasadol do auta a odišiel, v noci však bolo vozidlo opäť pred Ďurianovej bytom.
Zobraziť galériu (5)
Roman nasadol do auta a odišiel, v noci však bolo vozidlo opäť pred Ďurianovej bytom.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Viac o téme: Marianna ĎurianováRoman Doležaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu