Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO strašného trapasu kiss kamery na hokeji: Blondínka sa už vytešovala, priateľ ju totálne schladil

(Zdroj: Twitter/Spittin' Chiclets)

NEW YORK - Štvrtkový zápas amerických hokejových tímov New York Islanders a New Jersey Devils okorenila dvojica fanúšikov po tom, ako sa stala terčom pozornosti obľúbenej kiss kamery. Lenže milá udalosť, ktorá za bežných okolností poteší oko diváka, priviedla nežnejšiu časť tejto dvojice do poriadne trápnej situácie. A to práve vďaka jej partnerovi.

Minulotýždňový zápas NHL sa skončil pre ostrovanov prehrou, ale ako sa zdá, fanúšikovia viac ako o jeho výsledku diskutujú o udalosti, ktorá sa odohrala v publiku. Keď obľúbená kiss kamera zamerala svoju pozornosť na jeden z prítomných párov, muž pohotovo pobozkal svoju prísediacu partnerku. Všetko teda prebiehalo podľa očakávaného scenára, až do momentu, keď mladík oblečený v drese Mathewa Barzala zrazu povstal, podišiel do uličky a pred svojou milou pokľakol na kolená. Všetci naokolo, vrátane blondínky, si mysleli, že ju chce požiadať o ruku.

Prekvapené publikum burácalo radosťou a milo prekvapená partnerka žiarila šťastím, no vzápätí vysvitlo, že muž si iba potreboval zaviazať šnúrku na topánke. Svoju milovanú tak dostal do trápnej situácie, pretože tá sa už videla v bielom. Podľa všetkého tak urobil schválne. Mnohých ľudí video pobavilo. "Dajte tomu mužovi Oscara," napísal užívateľ, ktorý ho zverejnil. Viacerí zas podotkli, že to bol voči dievčine naozaj nemiestny žart. "Zožeňte mu rakvu. Neprežije cestu domov," zažartoval ďalší.

Viac o téme: HokejŽiadosť o rukuKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu