Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda Markízy ako ju Boh stvoril: Monika Hilmerová úplne bez mejkapu... WOW!

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (14)
Monika Hilmerová (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Monika Hilmerová patrí už pár rokov k tváram televízie Markíza a medzi divákmi je veľmi obľúbená. Ako jedna z mála herečiek nemá problém ukázať sa svojim fanúšikom aj tak, ako ju pán Boh stvoril. A to aj napriek tomu, že už má po štyridsiatke. Dnes oslavuje 45. narodeniny.

Obľúbená slovenská herečka Monika Hilmerová sa k svojej dnešnej profesii dostala už ako desaťročné dievčatko a jej prvotinou bol hraný film O sláve a tráve. Ako šestnásťročná sa stala členkou Radošinského národného divadla. Aktuálne je stálicou seriálu Oteckovia, kde hrá Luciu, matku štyroch detí a manželku Filipa Tůmu. Už pred pár rokmi si zahrala aj v seriálovom hite Búrlivé víno či pipenku Miu na JOJ-ke v komediálnom projekte Hoď svišťom.

Monika Hilmerová s manželom Jarom Bekrom a deťmi Zarou a Leom
Zobraziť galériu (14)
Monika Hilmerová s manželom Jarom Bekrom a deťmi Zarou a Leom  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

V skutočnom živote je už 10 rokov vydatá za tanečníka Jara Bekra, s ktorým má dve deti – dcérku Zaru a syna Leonarda. Na sociálnych sieťach zdieľa so svojimi fanúšikmi mnohé situácie. Nielen z pracovného, ale aj súkromného života. A dokonca sa im niekoľkokrát ukázala aj doslova, ako ju pán Boh stvoril. Bez štipky mejkapu. Hoci dnes Monika Hilmerová oslavuje 45. narodeniny, skvele vyzerá s mejkapom aj bez neho. Nežná blondínka a dvojnásobná mama si tak pokojne môže dovoliť vybehnúť von aj nenamaľovaná.

Monika Hilmerová sa s fanúšikmi delí aj o zábery, kde na sebe nemá štipku mejkapu
Zobraziť galériu (14)
Monika Hilmerová sa s fanúšikmi delí aj o zábery, kde na sebe nemá štipku mejkapu  (Zdroj: Instagram M.H.)

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu