Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z pokojnej služby totálny horor: Zdesená pracovníčka nemala na výber, polícia prosí o pomoc

Polícia vyšetruje lúpež na čerpacej stanici v Prievidzi
Polícia vyšetruje lúpež na čerpacej stanici v Prievidzi (Zdroj: TASR/KR PZ v Trenčíne)

PRIEVIDZA - Prievidzskí policajti vyšetrujú lúpež na čerpacej stanici na Bojnickej ceste v Prievidzi. K trestnému činu došlo v pondelok okolo 1.30 h a dopustil sa ho doposiaľ neznámy páchateľ. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho objasnení. Informovala o tom Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

"Doposiaľ neznámy páchateľ podišiel k zamestnankyni čerpacej stanice a s krátkou guľovou zbraňou v ruke od nej žiadal peniaze. Vystrašená žena mu zo strachu o svoj život a zdravie vydala peniaze, ktoré mala v pokladnici. Na miesto udalosti sa počas necelej 1,5 minúty dostavila aj policajná hliadka, avšak páchateľa sa jej zadržať nepodarilo," opísala Antalová. 

Páchateľ podľa nej vzal peniaze a následne pešo ušiel do blízkeho okolia, na mieste pátrajú prievidzskí kriminalisti a aj psovod so špeciálne vycvičeným psom. Neznámy páchateľ je vo veku asi 30 až 35 rokov. Je vysoký asi 180 centimetrov a oblečený bol celý v čiernom. 

"Polícia žiada občanov, ktorí si všimli pohyb podozrivého muža v blízkosti čerpacej stanice či v bližšom okolí čerpacej stanice, aby kontaktovali políciu na známom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku polície Slovenskej republiky," vyzvala Antalová. 

Viac o téme: Čerpacia stanicaLúpežPolícia Prievidza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu