Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Šialená jazda cestného piráta (17) po Prešove: A tá hlúpa výhovorka tínedžera!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

PREŠOV - Polícia neustále žiada vodičov, aby boli ohľaduplní a rešpektovali pravidlá cestnej premávky. No bohužiaľ je čoraz viac takých motoristov, ktorí to zámerne ignorujú, čím vystavujú seba aj ostatných členov premávky ohrozeniu. Najnovším príkladom takéhoto nezodpovedného správania bol mladý motorkár na východe Slovenska.

Polícia na Facebooku informovala o vodičovi na motocykli, ktorého si všimla hliadka v Prešove, pretože nerešpektoval dopravné značenie. Keď ho policajti chceli zastaviť, začal vo vysokej rýchlosti unikať. "Brázdil ulice užšieho aj širšieho centra mesta. Svojou bezohľadnou jazdou vážne ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Jazdil v protismere, ignoroval semafory aj zákazy vjazdu," uviedla polícia. 

VIDEO Šialená jazda cestného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Do akcie sa zapojilo niekoľko policajných hliadok. Motorkár ale ani tak nereagoval na ich viacnásobné výzvy na zastavenie. Nakoniec predsa len zastavil. Policajti ho následne predviedli na útvar Policajného zboru. Tam 17-ročný mladík povedal, že keď si všimol policajné auto so zapnutými majákmi, spanikáril, a preto zrýchlil. Neskôr vysvitlo, že navyše nemá vodičské oprávnenie na riadenie tohto typu motocykla. 

Viac o téme: PrešovMotorkárBezohľadná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu