Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Majk Spirit sa pýši novou frajerkou: Je ňou známa sexica z PORNA?!

Majk Spirit zaujal novou ženou po svojom boku. Zobraziť galériu (8)
Majk Spirit zaujal novou ženou po svojom boku. (Zdroj: Instargam M.S.)

BRATISLAVA - Raper Michal Dušička (34) alias Majk Spirit svoje súkromie často s fanúšikmi nezdieľa. Pred pár dňami sa však pochválil, že po jeho boku je nová žena. Fotografia, ktorá veľa neodhaľuje, však spustila dohady. Fanúšikovia tipujú, kto je záhadná kráska...

Majk Spirit si začiatkom roka doprial dovolenku v Thajsku. Nebol však na nej sám. Spoločnosť mu robila záhadná žena. Raper si dal pozor, aby z krásky neukázal veľa, no k fotografii veľavravne dopísal: „Dobrá lojálna žena je to najlepšie, čo môže chlapa v živote stretnúť... keď ju nájdeš, drž si ju..." Keďze Spirit jej totožnosť neodhalil, u svojich fanúšikov vzbudil záberom zvedavosť. Tí hneď začali hádať, o koho by mohlo ísť.

Majk Spirit sa pýši
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instargam M.S.)

V tipoch sa objavilo aj meno Michaely Ngo. Modelka s ázijskými koreňmi bola v rovnakom čase taktiež v Thajsku, ba dokonca jej plavky sú nápadne podobné plavkám Spiritovej lásky. Raper však na komenty a otázky k záberom neodpovedal.

Michaela nie je v šoubiznise nováčikom. Pred pár rokmi randila s hercom a režisérom Michalom Nemtudom. Ich vzťah sa však rozpadol po tom, ako sa Michaela zaplietla do škandálu s pornokastingom na bielom gauči. Brunetka síce tvrdila, že o natáčaní netušila a bola doň zatiahnutá podvodom, no lásku s hercom sa jej zachrániť nepodarilo.

Či je na záberoch Majka Spirita skutočne Michaela, to už musí potvrdiť sám raper. Snáď jej identitu časom odhalí.

Viac o téme: Majk SpiritMichaela Ngo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu