Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Studenková a Párnický: Po rokoch opäť spolu na pľaci

Herečka a režisér sa po rokoch stretli pri spoločnom projekte. Zobraziť galériu (19)
Herečka a režisér sa po rokoch stretli pri spoločnom projekte.

BRATISLAVA - Bývalí manželia - herečka Zdena Studenková (52) a režisér, scenárista a dramaturg Stanislav Párnický (62) - sa včera po dlhom čase opäť stretli zoči-voči.

Donútila ich k tomu spoločná práca na seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Partneri, ktorí si po rozvode pre vzájomnú nevraživosť dlho nevedeli prísť na meno a komunikáciu obmedzili na minimum, tak včera museli spolu stráviť celý deň. A Studenková musela dokonca Párnického poslúchať na slovo.

Stretnutie Párnického a Studenkovej po rokoch - a rovno na pľaci, kde režisér včera komandoval svoju exmanželku - bolo podľa očitých svedkov veľmi zaujímavé. V pozore bol najmä štáb, keďže vzájomnou nevraživosťou sa exmanželia nikdy netajili, a nikto teda nevedel, ako bude ich spolupráca prebiehať. Párnický je v seriáli jedným z trojice režisérov, svoju prvú časť však režíroval až včera. Studenková patrí v Ordinácii k stabilným postavám ako pediatrička Eva Páleníková.

Obavy štábu zo stretnutia dvojice sa včera nakoniec nenaplnili: „Nakrúcanie prebehlo nad očakávanie. Pani Studenková aj režisér Párnický sa zachovali veľmi profesionálne. Komunikovali na úrovni a bez škandálov,“ prezradil člen štábu. Ako prežívala stretnutie s exmanželom známa herečka, sme sa však od nej nedozvedeli.

Studenková a Párnický: Po
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: Nový Čas)


15. 10. 2007, 12.51 hod., Bratislava: Zdena Studenková pôsobila nervózne.


BÚRLIVÝ ŽIVOT A VZŤAHY STUDENKOVEJ A PÁRNICKÉHO


1973 – Skôr, než sa režisér Stanislav Párnický zoznámil so Zdenou Studenkovou, mal za sebou prvé manželstvo a prežil intenzívny vzťah s novinárkou Erikou Vincourekovou.

1977 - Prvého muža, fotografa Ivana Kostroňa, spoznala Zdena Studenková na strednej škole. Ich búrlivé manželstvo však vydržalo iba 9 mesiacov.

1979 - Režiséra Stanislava Párnického si herečka brala v pokročilom štádiu tehotenstva. „Aj preto to nebolo celkom ono,“ tvrdila s odstupom času.

1980 - Páru sa narodila dcéra Simona. S otcom Stanislavom sa však údajne nikdy nemali príliš v láske.

1995 - Po sedemnástich rokoch manželstva sa Zdena rozhodla z oficiálneho zväzku vycúvať. Ich manželská kríza bola v divadelných a filmových kruhoch verejným tajomstvom.

1995 - Po rozvode našla Studenková útechu v náručí o sedemnásť rokov mladšieho dirigenta Braňa Kostku.

2003 - Studenková a Kostka ohlásili rozchod. Ešte v tom istom roku sa však dali opäť dokopy.

2004 - Vypukla tichá vojna medzi Párnickým a jeho dcérou Simonou, údajne pre štúdium na Vysokej škole múzických umení, kde je Párnický dekanom. Režisér svoju dcéru údajne dokonca vylúčil zo školy.

2007 - Studenková a Kostka tvoria pár doteraz. Nežnou polovičkou Stana Párnického je iba dvadsaťšesťročná Sahroa Karimi z Afganistanu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu