Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Studenková má Kmotríkovej plné zuby

Moderátorku na najvyššie priečky v hodnotení posúvajú diváci. Porotkyňa  Studenková by ju najradšej vykopla.
Moderátorku na najvyššie priečky v hodnotení posúvajú diváci. Porotkyňa Studenková by ju najradšej vykopla.

BRATISLAVA - Napätie sa stupňuje! Najtvrdšia porotkyňa jojkárskej šou Hviezdy na ľade Zdena Studenková (52) už neznesie ani len pohľad na krasokorčuliarske kreácie moderátorky Adriany Kmotríkovej (35)! Herečka počas jej vystúpení zazerá, odvracia tvár, baví sa s kolegami, len aby sa na moderátorku nemusela pozerať. Piatkové rokenrolové kolo síce plavovlasá herečka prežívala naplno - spievala, plesala, div nevyskočila zo svojej kože, no keď na plochu vykorčuľovala moderátorka, stuhla. Úsmev jej v tej chvíli zmrzol a nahodila typický arogantný výraz! Prečo vládne medzi blondínami nenávisť?

„Keby som mala povedať úprimne, tak by som niečo na niekoho povedala, ale nepoviem,“ nahnevane povedala ľadová porotkyňa, ktorá sa len s horkosťou vie preniesť cez fakt, že Kmotríková sa v súťaži drží zubami-nechtami aj napriek svojim slabým výkonom. Nezaujíma ju ani to, že moderátorka nikdy pred súťažou nestála na korčuliach, no našla v sebe toľko odvahy a na ostré korčuliarske čepele sa postavila. No najviac, zdá sa, nedokáže prehrýzť obrovskú priazeň televíznych divákov, ktorou sa Kmotríková pýši. V ostatnom finálovom kole dokonca skončila na prvom mieste.

„Je mi jedno, čo na mňa povie porota, čo si myslia diváci, internet už vôbec nečítam. Na túto šou budem spomínať do konca života v dobrom, naučila som sa nový estetický šport,“ hovorí hviezda korčuliarskeho televízneho neba. Nekompromisnej porote to však jedno nie je a zjavne hlavne Studenkovej. K moderátorkiným výkonom sa nevyjadruje, a keby sa opatrná korčuliarka dostala pod ľadovú sprchu kritiky, herečka by jej ako prvá zatrúbila na odchod. Na Studenkovej ľútosť však rozlúčku so súťažou musel uplynulý piatok absolvovať spevák Ivan Štroffek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu