Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutné FOTO z dubajského rezortu: Mladíka nachytali pri sexuálnych hrátkach v bazéne plnom detí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter/Sesshōmaru )

DUBAJ - Turistu v bazéne evidentne prepadla silná potreba sexuálne sa uspokojiť. Neuvedomil si však, že steny bazéna sú priehľadné. Po sťažnostiach viacerých návštevníkov napokon zasiahol personál dubajského rezortu. V okolí sa totiž pohybovali deti a to, čo robil, bolo vrcholne nechutné.

K incidentu došlo v bazéne v populárnom dubajskom plážovom klube. Sexuálne praktiky chlapíka očitý svedok dokonca zachytil na video. Zábery zobrazujú muža, ktorý sa v bazéne s názvom Zero Gravity opiera chrbtom o presklenú stenu a rukou sa uspokojuje. Evidentne si myslí, že jeho masturbáciu nikto nevidí a vôbec mu nevadí, že naokolo je množstvo ľudí. 

Nechutné FOTO z dubajského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Sesshōmaru )

VIDEO Do autobusu nastúpila mladá brunetka: Zrazu vstala a znechutila cestujúcich aj vodiča

Úchyla zastavili až personál, ktorý ho z bazéna vyhodil a naviac mu udelil zákaz opätovne do neho vstúpiť. "Správanie tohto muža bolo neadekvátne a ospravedlňujeme sa našim hosťom za spôsobené nepríjemnosti," uviedla hovorkyňa rezortu. Blaho hostí je podľa nej ich najväčšou prioritou a takéto správanie nebudú tolerovať. "Po incidente sme vykonali hygienické testy vody v bazéne, aby sme zabezpečili úplné pohodlie našich klientov," ubezpečila návštevníkov. 

Nechutné FOTO z dubajského
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Zero Gravity Pool)

Podobnej nepríjemnosti čelil aj 27-ročný škótsky turista Jamie Harron. V júli toho roku sa v dubajskom bare dotkol panvy jedného muža. Polícia ho zatkla za verejné pohoršovanie a vysúdila od neho 56-tisíc dolárov za súdne poplatky. Dostal tri roky väzenia, no po 24 hodinách ho žalobca prepustil na slobodu. 

Viac o téme: BazénSexDubajMasturbácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu