Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Populárny moderátor hral starého mládenca: SOM GAY, donútili ma predstierať!

Karel Voříšek priznal praktiky, do ktorých bol v minulosti tlačený. Zobraziť galériu (4)
Karel Voříšek priznal praktiky, do ktorých bol v minulosti tlačený. (Zdroj: Facebook K.V.)

PRAHA - Populárny moderátor televízneho spravodajstva to počas svojej kariéry nemal vôbec ľahké. Skrývať svoju pravú tvár ho nútila práve televízia. Pre divákov bol totiž viac zaujímavý s imidžom starého mládenca.

Český moderátor Karel Voříšek (55) sa dnes už neskrýva. Po tom, ako na verejnosť vyplávalo tajomstvo o jeho sexuálnej orientácii, mu, paradoxne, odľahlo. „V priebehu časti mojej televíznej kariéry ma nútili, aby som si vybudoval obraz starého mládenca, ktorý sa z určitých dôvodov nikdy neožení. Najviac sa mi preto uľavilo, keď sa v médiách objavilo, že žijem s partnerom, s ktorým som teraz už 15 rokov," posťažoval sa Voříšek pre magazín Prima Zoom. Aj keď podobné správy zvyčajne spôsobia rozruch, v jeho prípade sa veľká senzácia nekonala. „Mnoho ľudí si tú informáciu okamžite všimlo, ale nič zásadné sa vlastne nestalo," spomína si na svoje odhalenie.

Paťdesiatpäťročný moderátor žije so svojím o šestnásť rokov mladším partnerom Vladimírom. Svoj vzťah dokonca pred dvomi rokmi spečatili manželským sľubom. Keďže česká legislatíva túto možnosť zatiaľ neumožňuje, dvojica si pre túto príležitosť odskočila až do ďalekého Tibetu, kde si navzájom vymenili prstienky. Istý čas sa moderátor dokonca vyjadroval aj k téme adopcie, hoci otvorene nepriznal, či nad touto alternatívou rozmýšľajú s partnerom aj v súkromí.

Priznanie homosexuality, zdá sa, moderátorovej kariére vôbec neuškodilo. Svedčí o tom opakovaný úspech v českej diváckej ankete TýTý, kde už niekoľkokrát vyhral cenu pre najobľúbenejšieho televízneho moderátora. Okrem toho je Voříšek aj úspešný knižný autor. S partnerom Vladimírom sa schovávať viac nemusia a čoraz viac ich možno vidieť na rôznych spoločenských akciách.

So svojím partnerom uzavrel manželstvo v roku 2016.
Zobraziť galériu (4)
So svojím partnerom uzavrel manželstvo v roku 2016.

Viac o téme: Karel Voříšek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu