Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

David Beckham zverejnil FOTO s dcérou a... Preboha, TO je čudné!

David Beckham s dcérkou Harper Zobraziť galériu (6)
David Beckham s dcérkou Harper (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Spustila sa na neho lavína kritiky! Že je David Beckham (43) milujúcim otcom, o tom niet pochýb. O svojich troch synov a dcérku Harper sa príkladne a s láskou stará, čoho dôkazom sú mnohé príspevky na sociálnych sieťach. V týchto dňoch tam prominentný tatko zverejnil momentku, ktorá viacerých pobúrila. Prečo?

David Beckham je verenosti známy nielen vďaka športovým úspechom, ale tiež preto, že s manželkou Victoriou a deťmi Brooklynom, Romeom, Cruzom a Harper tvoria harmonickú rodinu. Slávny otecko sa svojim ratolestiam venuje a sociálne siete sú plné ich spoločných fotografií. 

Naposledy vzal svoju dcérku Harper korčuľovať sa na ľad. Ako inak, momentkami sa pochválil aj na instagrame. „Vianoce sa blížia,” napísal David k fotke, na ktorej dáva svojej princezničke pusu na ústa. 

David Beckham vyvolal touto fotkou búrlivú diskusiu.
Zobraziť galériu (6)
David Beckham vyvolal touto fotkou búrlivú diskusiu.  (Zdroj: Instagram)

Blížiace sa sviatky však v komentároch nikto nerieši. Za to nevinný bozk otca a dcérky spustil búrlivú diskusiu. „Preboha. Toto je dosť čudné. Takto by si mal bozkávať svoju ženu a nie deti. Choré!” znejú vybrané z kritických komentárov. 

Mnohí fanúšikovia sa však Beckhama zastávajú. „Choré sú akurát tak vaše názory. Veď je jej otcom. A ten bozk je taký istý ako v prípade väčšiny rodičov a detí,” znejú reakcie z opačného tábora.  

Samotný David už v minulosti kvôli tomu čelil negatívnym komentárom. „Bozkávam na pery všetky svoje deti. Brooklyna už nie, to by mohlo vyzerať divne, ale ja som k svojim deťom láskavý. Tak sme boli aj ja, aj Victoria vychovávaní,” poznamenal k tejto téme prominentný otec. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete a diskusii. 

 

Viac o téme: David Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu