Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zvrat v prípade masérky Renáty (†44): Vraždiť mal Alexander (33), detaily hrôzostrašného činu

Masérka Renáta bola zavraždená.
Masérka Renáta bola zavraždená. (Zdroj: FB/Renáta)

BRATISLAVA - Bezvládne telo Renáty S. našli v jednom z bratislavských bytov. Jej telo bolo posiate modrinami a mala vyzlečené nohavičky. Polícia takmer okamžite oznámila, že ide o násilný čin. Týždeň po tragickej udalosti vypátrala vraha. Má ním byť o 10 rokov mladší Alexander B. z Dunajskej Stredy.

Renáta si mala privyrábať ako masérka, podľa ľudí z jej okolia mala u seba často pánske návštevy. Je možné, že práve jedna z nich sa jej stala osudnou. Našli ju dobitú, s vyzlečenými nohavičkami. Brutálnym spôsobom ju mal zabiť Alexander, ktorý ju potom ešte aj okradol.

"Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu s prečinom krádeže 33-ročnému Alexandrovi B. z okresu Dunajská Streda," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Podľa doterajších policajných zistení mal Alexander Renátu zadusiť a ukradnúť dva mobily. Zdá sa však, že to nebol jediný zločin, ktorého sa Alexander dopustil. "Obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov dodaný do Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v súvislosti s inou trestnou vecou," uviedla Slamková.

V prípade preukázania viny hrozí obvinenému v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberá odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Fotka Polícia Slovenskej republiky.

Viac o téme: MasérkaUdusenieZavraždenáPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu