Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kramár prehovoril o rozvode: Takto to je!

Maroš Kramár Zobraziť galériu (8)
Maroš Kramár (Zdroj: SITA/Ľudovít Vaniher)

BRATISLAVA – V týchto dňoch sa vynorili informácie, že populárny herec Maroš Kramár (58) sa po 18 rokoch manželstva rozvádza s právničkou Natašou Nikitinovou (50). Niekdajší lámač ženských sŕdc síce žije s manželkou už pár mesiacov oddelene, ale vraj za tým nie je plánovaný rozvod.

Populárny herec Maroš Kramár a úspešná právnička Nataša Nikitinová sú manželmi od augusta 1999, kedy si na slovenskej ambasáde v Lisabone počas dovolenky povedali áno, teda dlhých 18 rokov. Nič nenasvedčovalo tomu, že by ich vzťah po rokoch prechádzal krízou. 

V týchto dňoch sa však vynorili informácie, že ich manželstvo je v troskách a dokonca je už vraj podaná aj žiadosť o rozvod na súde. Kramár však tvrdí niečo celkom iné. „Sú to nezmysly. S manželkou sa nerozvádzame, vzťahy máme v poriadku. Neviem, ako k tomu prišli, vôbec tomu nerozumiem,“ tvrdil českému portálu super.cz známy umelec.

„Nataša je už pol roka s deťmi na Kostarike, o to väčší je nezmysel, že by sme mali podávať žiadosť o rozvod. Práve teraz za nimi idem,“ vysvetľoval herec, ktorý zostal na Slovensku a v Čechách vraj kvôli práci. Správy o jeho rozvode ho nejako nerozhádzali, vraj je na to zvyknutý. „V českých médiách ma rozviedli už pred 5 rokmi. Už som na to zvyknutý. Nech sa národ pokojne pobaví,“ dodal Kramár. Či je to naozaj tak, alebo sa snaží iba veci zahmlievať, ukáže až čas.

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu