Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúci pohľad na zmeneného Kramára: Je to vôbec on? Veď vyzerá ako smetiar...

Maroš Kramár Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár

BRATISLAVA – Takto ste ho ešte nevideli! Herec Maroš Kramár (58) sa začiatkom roka vrátil opálený a plný pozitívnej energie zo slnečnej Kostariky, kde pobudol niekoľko týždňov s rodinou. V týchto dňoch však sa zmenil na nepoznanie. Pri pohľade na neho by ho určite mnohí nespoznali. Veď vyzeral ako smetiar!

Populárny herec Maroš Kramár, ktorý dlhé roky patril medzi lámačov ženských sŕdc a dostával aj úlohy princov, sa zmenil na nepoznanie. Aktuálne zverejnil na sociálnej sieti zábery, ktoré mnohým jeho fanúšikom vyrazili dych. Kramár totiž na nich vyzeral ako smetiar. A to doslova! Oblečený v smetiarskej oranžovo-zelenej kombinéze s čiernou čiapkou na hlave a k tomu s opálenou pokožkou vyzeral ako úplne iný človek.

Zaujímalo nás, pri akej príležitosti sa stal smetiarom a ako sa v tejto úlohe cítil. No na naše otázky neodpovedal. Pod záberom na Facebook však priznal, že si splnil svoj sen. „Konečne sa mi splnil môj detský sen,“ napísal Maroš. 

Práve na deň svätého Valentína zverejnil aj ďalšiu fotku so smetiarskym autom, na ktorom bol nápis: „Pozor! Na mužov v mercedese ženy letia... Staň sa smetiarom pražských služieb.“ Či išlo o vtip, nakrúcanie relácie alebo nejakej reklamy, či nábor nových zamestnancov, nevedno. Jedno je však isté, že by herca takto na ulici spoznal zrejme iba málokto. Fotky si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu