Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Zábava na diskotéke v Španielsku sa zmenila na hrôzu: Prepadol sa parket, desiatky zranených

Prepadnutá podlaha na diskotéke
Prepadnutá podlaha na diskotéke (Zdroj: YouTube/Diario de Avisos)

MADRID - Niekoľko desiatok ľudí utrpelo dnes nadránom zranenia na diskotéke na španielskom ostrove Tenerife, keď sa tam prepadla podlaha. Informoval o tom dnes španielsky denník El Mundo s odvolaním sa na miestne úrady. Medzi zranenými je aj niekoľko cudzincov, okrem iného ​​z Rumunska, Bulharska či Francúzska, uviedla televízia RTVE.

Nešťastie sa stalo dnes ráno asi tri hodiny po polnoci na diskotéke v obci Adeje na juhu Tenerife, ktorý je jedným z Kanárskych ostrovov. Štyridsať návštevníkov nočného klubu Butterfly Disco Pub utrpelo zranenia, informovala záchranná služba Kanárskych ostrovov.

Zatiaľ z neznámych príčin sa na diskotéke prepadla podlaha a návštevníci popadali z výšky asi troch až štyroch metrov. V podlahe vznikol otvor veľký zhruba štyri metre štvorcové. Medzi zranenými sú okrem Španielov aj dvaja Francúzi, Belgičanka a Rumun.

Záchranári vyslobodzovali zranených až do šiestej hodiny rannej. Väčšina zo zranených má zlomeniny končantín, najmä dolných. Podľa miestnych úradov sú dve osoby zranené vážne, podľa televízie RTVE majú zlomeniny stehennej kosti. Šesť ľudí má zranenia stredne ťažké a ostatní ľahké.
Viac o téme: TragédiaDiskotékaŠpanielskoTenerife
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu