Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dôverná chvíľka sexi TWiiNSky s neznámym mužom: Daniela, toto je tvoj nový frajer?!

Daniela Nízlová si počas večera rozumela s neznámym fešákom. Zobraziť galériu (27)
Daniela Nízlová si počas večera rozumela s neznámym fešákom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa známe tváre slovenského šoubiznisu stretli v jednom z bratislavských hotelov na narodeninovej párty známeho pánskeho magazínu. Medzi hosťami nechýbali ani sexi dvojičky z dua TWiiNS. Veronika je už dva roky šťastne vydatá, v živote Daniely by však aktuálne nemal byť žiaden muž. Niet preto divu, že mnohých zaujalo, keď sa na akcii objavila po boku neznámeho fešáka... Je to jej nový frajer?!

V jednom z bratislavských hotelov sa v utorok večer konala narodeninová párty známeho magazínu pre pánov. Tú si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu - medzi nimi aj sestry Nízlové zo speváckeho dua TWiiNS. A slobodná Daniela hneď zaujala svojím sprievodom.

V spoločnosti sa totiž pohybovala po boku neznámeho fešáka. A zdalo sa, že dvojica má k sebe naozaj blízko. Letmé dotyky, úsmevy, stále si mali čo povedať a... Počas celého večera sa od seba nepohli. No skrátka, pri pohľade na nich mnohým hneď napadlo, že dvojica tvorí pár.

Zaujímalo nás preto, či Daniela skutočne našla svoju lásku. „To je len kamarát, bol tiež na tej akcii, tak sme sa rozprávali,“ objasnila Topkám  situáciu speváčka. No, nech je to ako chce, bol by z nich pekný párik... Nemyslíte?

Fotky z akcie nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Dôverná chvíľka sexi TWiiNSky s neznámym mužom: Daniela, toto je tvoj nový frajer?!

Viac o téme: TWiiNSDaniela Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu