Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pikantné FOTO z Rakúska: Blondínka za volantom prekročila rýchlosť, ale čo to má v ruke?

Tomu sa povie jazda
Tomu sa povie jazda (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Vodička zachytená na kamere by mala radšej sledovať cestu, ako vykonávať sexuálny akt na svojom spolujazdcovi. Pikantná fotografia bola údajne urobená na ceste B10 v Burgenlande, najmenšom regióne Rakúska, ktorý hraničí s Maďarskom. Blondínka vraj smerovala do mesta Schwadorf tak rýchlo, až spustila radar.

Blázniví turisti zapózovali FOTOm orálneho sexu: Šokovali veriacich, svadby u nich navždy skončili

Záber zdanlivo ukazuje aj dôvod toho, prečo sa vodička tak ponáhľala. Blondínka oblečená v červenom saku a bielom tope drží volant iba jedno rukou. Druhú ruku má totiž položenú úplne inde, a to v rozkroku svojho spoločníka na sedadle vedľa. Presnejšie povedané na jeho stoporenej pýche.

Fotografia bola zverejnená na rakúskej facebookovej stránke "Polizeiwarnung Neusiedl am See" a v krajine sa okamžite stala hitom. Viaceré tamojšie médiá však spochybnili jej pravosť, keďže zábery z foto pascí sú vždy čiernobiele.

Pikantné FOTO z Rakúska:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obrázok navyše neobsahuje žiadnu dátovú stopu o tom, ako rýchlo sa vozidlo pohybuje a o dátume dopravného priestupku. Nie je tiež jasné, prečo by sa policajná stránka nepokúšala chrániť identitu ženy zakrytím jej tváre.

Viac o téme: VodičkaPenisSpolujazdecRakúskoBurgenland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu