Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obľúbená moderátorka RTVS: Pre toto v práci trpí!

Andrea Chabroňová a Karin Majtánová Zobraziť galériu (4)
Andrea Chabroňová a Karin Majtánová

BRATISLAVA - Hoci by ste si mohli myslieť, že krásne a vždy tip-top upravené moderátorky Dámskeho klubu rady vyzerajú ako z časopisu aj v súkromí, opak je pravdou. Minimálne u takej Andrey Chabroňovej (36), ktorá priznala, že len kvôli práci si pravidelne musí odtrpieť niečo, čo jej je v bežnom živote totálne proti srsti.

Kým väčšina žien by si vysedávanie v skrášľovacom kresle užívala, obľúbená moderátorka to má presne naopak. „Ja líčenie nemám rada. Priznávam sa, vyslovene je to len pre kameru, je to pre mňa nutnosť, hodina sedenia v kresle pre mňa znamená morda, ale beriem to. Je to súčasť toho, ale v civile sa takmer vôbec nelíčim,“ priznala nám Andrea, ktorá dekoratívnu kozmetiku milovala najviac zrejme ešte ako malé dievčatko, keď šminky potajomky kradla mamine a skúšala sa nimi líčiť.

„Potom som sa začala líčiť asi niekedy okolo tej 18-tky, 20-tky, ale tam to líčenie pozostávalo z riasenky, možno obočie, ale nikdy som neholdovala mejkapu ako takému,“ dodala Chabroňová, ktorú sme paradoxne stretli práve na otváraní predajne s dekoratívnou kozmetikou. Treba však dodať, že moderátorkinej antipatii voči nánosom líčidiel ani nečudujeme. Práve ona totiž patrí k ženám, ktorým k skvelému vzhľadu stačí skutočne minimum.

Viac o téme: Andrea Chabroňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu