Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž otvoril džem a skoro spadol z nôh: FOTO nechutného intímneho nálezu

Kondóm v džeme?!
Kondóm v džeme?! (Zdroj: Facebook/Troy Hawkins‎)

LONDÝN - Stačil jediný pohľad na obsah otvoreného ríbezľového džemu, aby mal Troy Howkins okamžite po chuti. Džem obsahoval niečo, čo pripomínalo sexuálnu pomôcku, a tá v ňom nemala čo robiť. Ďalšou nevysvetliteľnou záhadou je, ako sa dnu cudzorodý predmet dostal.

Troy si kúpil v britskom supermarkete Co-Op džem, v ktorom po otvorení objavil niečo, čo navlas pripomína použitý kondóm. Fotografiu bizarného nálezu Troy zverejnil na Facebooku supermarketu a rozpútal búrlivú debatu. Supermarket sa ho totiž pred zverejnením fotografie pokúsil „umlčať“ ponukou 20-librovej poukážky, čo sa mu zdalo byť smiešne.

Colníci z Bystrice narazili na bizarný kontraband: Takéto falzifikáty určite nechcete

Vysvetlenie záhady bolo ešte bizarnejšie ako samotný nález: „Po kompletnej analýze vás môžeme uistiť, že nejde o kondóm,“ uviedol supermarket so spresnením, že ide o stuhnutú bielu penu zloženú z cukru a ovocia, ktorá sa vytvára pri varení zmesi. Ide o vrstvu peny, ktorá sa do produktu pridáva počas výroby, a ktorá pri prechode výrobnou linkou nebola upravená požadovaným spôsobom. Poskladala sa do vrstvy pripomínajúcej kondóm.

...

Viac o téme: KondómDžem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu