Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puskailer si prišiel na svoje na košickej klinike ENVY

MUDr. Mahdi Nasab plastický chirurg Kliniky ENVY, spevák Thomas Puskailer a Andrea Tatarková PR riaditeľka Kliniky ENVY. PR článok Zobraziť galériu (7)
MUDr. Mahdi Nasab plastický chirurg Kliniky ENVY, spevák Thomas Puskailer a Andrea Tatarková PR riaditeľka Kliniky ENVY. (Zdroj: PR)

Prišiel usmiaty, odišiel oddýchnutý. „Cítim sa ako auto z autosalónu,“ nešetril slovami chvály po procedúrach v košickej klinike Envy.

VENI-VIDI-VICI, aj tak by sme mohli v podaní Thomasa Puskailera označiť jeho návštevu na známej klinike. Práve tam totiž za pomoci odborníkov odhalil a na vlastnej koži spoznal novinky, ktoré mu dopomôžu udržiavať sa v top forme. Thomas už totiž dávno nie je len účastníkom speváckej súťaže, kde sa viac ako kvalita jeho spevu hodnotila šírka úsmevu a počet zubov, no od roku 2009 sa vyšvihol medzi muzikálových hercov, vydal sólové CD a svoj fotogenický look využíva aj pri práci modela v zahraničí.  Uznáte, že činnosti rôznorodé, no pri všetkých platí, že sa musí udržiavať vo forme, či už fyzickej alebo psychickej.

Aj preto zavítal na Kliniku Envy, kde absolvoval špeciálne cvičenie, ktoré bolo pôvodne určené pre kozmonautov, ktorí sa vrátili z kozmu a potrebovali rýchlo mobilizovať svaly. Dnes je cvičenie EFIT dostupné a vhodné pre všetkých, ktorí chcú cvičiť, no nemajú čas hodiny tráviť v posilňovni. Jedno takéto cvičenie totiž „zožerie“ 20minút a rovná sa 90 minútam vo fitness centre! Nadšenie po cvičení pod dohľadom trénerky Andrei Kavuličovej neskrýval ani sympatický Thomas, „Cítim sa veľmi zaujímavo. Cvičil som kruhový tréning a počas cvičenia mi do svalov prenikali elektrické impulzy. Postupne som si na  to zvykol a pri cvičení som to už vôbec nevnímal. Z môjho pohľadu je to 10x ťažšie ako keby som bol vo fitku, no cítim sa 10x lepšie. Viete, ja musím byť v kondičke, musím byť na javisku kde spievam a tancujem rýchly. A toto cvičenie bolo naozaj výborné,“ zhodnotil a na záver zavtipkoval, že by niečo podobné chcel mať aj v aute.

Spevák Thomas Puskailer  počas cvičenia E-Fit.
Zobraziť galériu (7)
Spevák Thomas Puskailer počas cvičenia E-Fit.  (Zdroj: PR)

Po efektívnom cvičení sa Thomas presunul na iné oddelenie lekárskej kozmetiky košickej kliniky Envy. Napriek tomu, že sa zdravo stravuje, nepije alkohol a snaží sa aj dopriať si dostatok spánku, hektický spôsob života, pri ktorom je pleť vystavovaná stresu ( alebo prechádza zaťažkávajúcimi procesmi v žiare reflektorov pod nánosmi mejkapu), začína aj on pociťovať, že by mal dopriať svojej pleti niečo navyše. Tým bonusom pre pleť bolo ošetrenie Oxygeneo a Puskailerova pleť si pod rukami sestričky priam krochtala. „Vy ste tu v Košiciach vytvorili akési nebo,“ slastne si pochvaľoval oddýchnutý Thomas, „ cítim sa ako čistý anjel. Je to super, odporúčam to naozaj každému.“  Kozmetické ošetrenie Oxygeneo omladí a posilní pleť, pričom výsledky sú viditeľné už po prvom ošetrení. Pleť je revitalizovaná, výrazne okysličená a človek sa cíti doslova ako znovuzrodený. „ja sa cítim ako nové umyté auto priamo z autosalónu,“ dodal prirovnanie typicky mužské známy spevák, ktorého kroky v blízkej budúcnosti určite znovu poputujú do krásnych priestorov kliniky Envy. Pretože ono známe a už spomínané prišiel-videl-zvíťazil, (veni-vidi-vici) môžeme pokojne s čistým svedomím parafrázovať na veni-vidi-Envy, nakoľko aj v tomto prípade je  ENVY víťazstvom.

Pozrite si nasledujúce video:

O klinike ENVY

ENVY Klinika estetickej medicíny je najväčšia klinika poskytujúca služby v oblasti zdravia a krásy na Slovensku. Centrála kliniky sanachádza v Košiciach a jej ambulancienájdete aj v mestách Prešov, Poprad a čoskoro už aj v Bratislave. Už vyše 8 rokov patrí medzi vyhľadávané kliniky a jej služby ocenili mnohé známe slovenské a české osobnosti. V ponuke služieb kliniky nájdete ošetrenia a zákroky z oblasti: plastickej chirurgie, liposukcie, estetickej dermatológie, laserovej medicíny, lekárskej kozmetiky, interného oddelenia, oddelenia optimálnej výživy a regulácie hmotnosti a najnovšie aj ambulanciu trichológie a transplantácie vlasov. Moderné prístrojové vybavenie, tím skúsených profesionálov a individuálny prístup sú samozrejmou súčasťou tohto zdravotníckeho zariadenia.

Oddychová zóna nových priestorov Kliniky ENVY.
Zobraziť galériu (7)
Oddychová zóna nových priestorov Kliniky ENVY.  (Zdroj: PR)

www.envyklinika.sk     www.vedakrasy.sk   recepcia@envyclinic.sk, kontakt: 055/ 676 1666 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu