Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Paula Abdul našla v American Idol zmysel života

Paula Abdul Zobraziť galériu (3)
Paula Abdul

NEW YORK - Paula Abdul našla zmysel svojho života, keď sa stala členkou poroty v americkej hudobnej reality šou American Idol (relácia u nás známa ako Slovensko hľadá SuperStar).

"Už ako malé dievča som vedela, že mám dar pôsobiť na ľudí. Mojím zámerom je dostať zo súťažiacich to najlepšie a povzbudiť ich k úspechu. Byť porotcom v American Idol je lepšie než získať hudobnú cenu Grammy a predať milióny albumov," povedala 44-ročná speváčka a tanečníčka pre časopis OK. Abdul lekári diagnostikovali Sudeckovu dystrofiu, ochorenie centrálneho nervového systému, ktoré sa prejavuje bolesťami končatín, opuchom a poruchami pohybu.

"Mám štyri titánové doštičky v krku. Mala som doteraz štrnásť operácií. Jednu z nich som podstúpila v ten istý večer, keď sa vysielalo finále prvej série American Idol. Ak na obrazovke vyzerám vyčerpane, je to tým, že sa tak naozaj cítim. Pre bolesti som už prebdela mnoho nocí. Som však bojovníčkou. Nie som najlepšou tanečníčkou na svete a rozhodne ani nie najlepšou speváčkou, ale som všestrannou umelkyňou," uviedla Abdul.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu