Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár ostal doma: Heringhová si vyrazila s iným chlapom!

Andrea Heringhová prišla bez Borisa Kollára Zobraziť galériu (13)
Andrea Heringhová prišla bez Borisa Kollára

BRATISLAVA – Vymenila ho! Andrea Heringhová (35) bola dlhé roky vnímaná ako oficiálna partnerka multiotecka Boris Kollára (51), ktorá mala to privilégium sprevádzať ho na honosných večierkoch. Po rokoch je, zdá sa, tomu koniec. Na pompéznej udalosti Fashion Sparkling Charity Night 2016 jej totiž na prekvapenie mnohých nerobil garde politik, ale iný chlap. Pozrite, s kým si vyrazila brunetka do spoločnosti!

Boris Kollár je známy predovšetkým vďaka svojej početnej rodine a mileneckým vzťahom s krásnymi ženami. Naposledy v lete tohto roka vyšlo najavo, že čaká ďalšieho potomka so speváčkou Barborou Balúchovou. Potom, čo sa táto správa prevalila na verejnosti, jeho stálica Andrea Heringhová síce odišla za ním a deťmi do Ameriky, kde spolu strávili prázdniny, no odvtedy sa však spolu nikde v spoločnosti neukázali. Boris sa bez brunetky objavil napríklad na jesenných módnych dňoch, kam prišiel s dcérami.


Luxusná párty našich celebrít: Tento megavýstrih známej moderátorky vás odrovná!

Fíha, veď je DOLE BEZ: Hatalová na verejnosti naostro!


Pred pár dňami na Fashion Sparkling Charity Night, ktorú organizuje Gabriela Drobová, sa na prekvapenie mnohých objavila iba Andrea. Hoci pred rokom tam bola bok po boku s Kollárom, tentoraz to tak nebolo. Garde jej nerobil podnikateľ, ale iný muž. Kollár ostal doma... Dôvod?

„Boris nemohol prísť lebo mal politické povinnosti. Prišli stranícki kolegovia z celého Slovenska, tak sa im musel venovať,“ dozvedeli sme od nášho zdroja. Ak by ste si však mysleli, že Andrea randí s nejakým novým mužom, mýlili by ste sa. Spoločnosť jej robil dobrý kamarát Braňo Bruno Ciberej, s ktorým sa počas celého večera dobre bavila. Dokonca v koláčikoch šťastia, ktoré hostia počas večere dostali, našla výhru - lukratívne a limitované šampanské. To si však nenechala pre seba, ale darovala ho do dražby pre dobrú vec...

Andrea Heringhová a Braňo Bruno Ciberej sa objavili spolu na charitatívnej akcii.
Zobraziť galériu (13)
Andrea Heringhová a Braňo Bruno Ciberej sa objavili spolu na charitatívnej akcii.

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu