Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka skončila na infúziách: Pozor, toto sa môže stať aj vám!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (4)
Natália Hatalová

BRATISLAVA - Rýchle pracovné tempo si vypýtalo svoju daň. Aj počas najkrajších dní v roku, kedy by sme svoj čas mali venovať najmä rodine a odpočinku, sú medzi nami takí, ktorí sa nezastavia. Svoje by o tom vedela rozprávať aj slovenský speváčka Natália Hatalová (28), ktorá napokon skončila na infúziách.

Hoci december patrí medzi to menej náročné obdobie, umelci a najmä speváci to majú úplne opačne. Nonstop chodia vystupovať na rôzne spoločenské podujatia či pracovné večierky a nie je ničím výnimočným, že na súkromný život im v týchto týždňom veľa času nezostáva.

Pracovná vyťaženosť sa odrazila aj na Natálii, ktorá sa na Instagrame „pochválila“ fotografiou, na ktorej vidno, že má v ruke pichnutú infúziu. „December bol pre mňa pracovne veľmi rýchly a náročný. Beriem antibiotiká a odniesol si to, bohužiaľ, aj hlas,“ povedala nám, keď sme ju oslovili, aby sme zistili, čo sa vlastne stalo.

Natálilu Hatalovú dobehlo rýchle pracovné tempo, až napokon skončila na infúziách.
Zobraziť galériu (4)
Natálilu Hatalovú dobehlo rýchle pracovné tempo, až napokon skončila na infúziách.  (Zdroj: Instagram NH)

„Aktuálne pravidelne chodím na kalcium a tiež vitamín C vo forme infúzií. Teším sa, že som tu na východe našla skvelé miesto, kde sa dám dokopy a zregenerujem,“ priznala Natália, ktorá nám prezradila, že si nevydýchne ani na Silvestra, keďže ju s kapelou čaká koncert v Jasnej.

Na stres a únavu z práce by sme si však mali dávať pozor všetci. Lekári čoraz častejšie varujú, že ľudí, ktorých organizmus podlieha vyťaženiu, neustále pribúda, čo napokon môže mať katastrofálne následky na celkový zdravotný stav. 

Viac o téme: Natália Hatalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu