Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Znechutení zákazníci: Žena prišla do obchodu, nahá si vyskúšala nohavičky a vrátila ich späť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: indiemerchstore.com)

FOLKESTONE - Pozná to asi každý. Čakať dlhé minúty pred preplnenou skúšobnou kabínou sa nechce nikomu. Neznáma žena z britského mesta Folkestone to vyriešila po svojom. Po vzhliadnutí jej praktík boli zhrození nielen zákazníci ale aj personál obchodu.

Nebolo by nič zlé keby si žena mimo kabíny skúšala tričko, poprípade sveter alebo bundu. Ona sa rozhodla pre úplne iný diel oblečenia a tým bolo spodné prádlo, konkrétne nohavičky. Zdravý rozum nám nedá aby sme si na nahé telo skúšali tak intímnu záležitosť. Žena s tým podľa všetkého nemala najmenší problém. 
 
Dosvedčil to jeden zo zákazníkov, ktorý ostal zdesene pozerať. Opisoval situáciu, ktorá ho naozaj šokovala. Žena tam vraj stála od pása nadol úplne nahá. Podľa jeho slov si údajne vyskúšala nie menej ako 4 kusy nohavičiek. Situácia prebiehala nasledovne: "Vyzliekla si pančuchy, vlastné nohavičky a to všetko uprostred obchodu. Všetko toto spravila preto aby si mohla vyskúšať kúsky, ktoré ponúkal obchod," opísal zákazník. Po zistení, že kúsky nie sú pre ňu vhodné, vrátila ich na pôvodné miesto medzi ostatné výrobky. Ďalšia zákazníčka to okomentovala veľmi trefne: "Odporné, že si niekto má kúpiť a zobrať domov nohavičky, ktoré iný skúšal na nahé telo."
 
Nakupujúci tejto obchodnej značky priznávajú, že ich táto situácia až tak neprekvapuje. Je vraj normálne, že si tu ľudia skúšajú veci medzi vešiakmi s vecami. Nie je žiadna výnimka ani to, keď si niekto skúša napríklad podprsenku. Ľuďom sa vraj nechce čakať v dlhých radoch pred preplnenými skúšobnými kabínami. 
 
Spoločnosť incident z utorka 9. augusta potvrdila. "Náš obchod má vedomosť o mimoriadnej udalosti, ktorá sa v našej predajni odohrala v utorok 9. augusta. Príslušný výrobok bol z predaja okamžite stiahnutý," vyjadril sa hovorca. 
Viac o téme: ObchodSťažnosťNohavičky Skúšobná kabína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu