Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ranná tragédia v Poprade, cestujúci zažili šok: Mária (†62) sa na nástupišti hodila pod vlak

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

POPRAD - Otrasný pohľad sa naskytol dnes ráno cestujúcim na vlakovej stanici Poprad-Tatry. Pod prichádzajúci vlak skočila 62-ročná žena. Utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom.

Vaše tipy

Nešťastie sa stalo skoro ráno, krátko pred pol šiestou na nástupišti vlakovej stanice. "Priamo pred očami všetkých ludí, ktorí čakali na vlak, ktorý už takmer zastavoval...," zveril sa čitateľ s hrozným zážitkom.

Podľa očitých svedkov si 62-ročná Mária z Huncoviec v kežmarskom okrese siahla na život a pod vlak skočila z peróna. Rušňovodič, ktorý prichádzal s vlakovou súpravou do stanice síce brzdil, no tragédii už nedokázal zabrániť. Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "Žena, žiaľ, utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, prípad je v štádiu vyšetrovania. "Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová a  doplnila, že bola nariadená zdravotno-bezpečnostné pitva.

Viac o téme: TragédiaVlakSamovraždaPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu