Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nočná mora pri Leviciach: Dievča (21) vo vlaku škrtil a dobil tínedžer, kvôli 1 euru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LEVICE - O niečom takomto sa obeti určite nesnívalo ani v najhoršom sne. Mladá dievčina cestovala vo vlaku z Nových Zámkoch do Zvolena, keď ju v jednej zo staníc prepadol tínedžer a pýtal si od nej jedno euro. Keď odmietla vyhovieť jeho požiadavke, okolo hrdla jej obmotal šnúru, začal ju škrtiť a zmlátil ju.

Obľúbené vlaky majú svoje muchy: Svedectvá Slovákov, z ktorých naskakuje husia koža

Podľa informácií televízie Markíza mladík vystriehol chvíľu, keď ostatní cestujúci v podvečer v Kozárovciach vystúpili a dievčina zostala v kupé sama. Vtedy od nej začal pýtať jedno euro a vyhrážať sa jej. Vzápätí na ňu surovo zaútočil. Keď nedosiahol, čo chcel, obmotal jej okolo hrdla šnúru a začal ju škrtiť, pritlačil o okno a bil ju päsťou do tváre. Takto ju trýznil až dovtedy, kým nevytiahla peňaženku.

Mladík z osady z nej vybral 15 eur a dievčinu pripravil aj o mobilný telefón. Obeť prepadnutie oznámila až na konečnej stanici. Po trojhodinovom výsluchu ju vystrašenú z budovy odviezli policajti. Šimona (17) obvinili z trestného činu lúpeže, keďže nemá za sebou žiadne ďalšie prehrešky a skutok oľutoval, stíhať ho budú podľa nitrianskej policajnej hovorkyne Renáty Čuhákovej na slobode.

Cestujúca pri lúpeži utrpela zlomeninu prsta, pomliaždeniny hrdla a nôh, ale najmä psychickú traumu.

 

Viac o téme: VlakKozárovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu