Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Program Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka v televízii

BRATISLAVA – Skupina Atoz Marketing spustila televíznu kampaň, ktorou otvorila už 5. ročník marketingového programu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka. Jeho cieľom je oceniť nové a inovované produkty rýchloobrátkového tovaru a doplnkov stravy na slovenskom trhu a uľahčiť tak spotrebiteľom orientáciu v regáloch obchodov.

Pre tento ročník je pripravených mnoho inovácií na zatraktívnenie programu. Počas nasledujúcich dvoch týždňov bude bežať v televízii DOMA a DAJTO  TV reklamná kampaň, ktorou je posilnená marketingová propagácia programu Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka.  

„Slovenským spotrebiteľom sa už 20. januára ukážeme v Teleráne, kde divákom televízie Markíza bližšie predstavíme program a nákupné trendy spotrebiteľov. Prostredníctvom facebooku Voľby spotrebiteľov (www.facebook.com/Volbaspotrebitelov) skupina Atoz Marketing ďalej buduje  komunitu spotrebiteľov, ktorí radi nakupujú nové výrobky, sledujú trendy, zdieľajú svoje skúsenosti a súťažia o zaujímavé ceny. Aj tento rok plánujeme zapojiť fanúšikov našej stránky do voľby najobľúbenejšej novinky facebookových užívateľov. Všetky ďalšie novinky budeme priebežne zverejňovať na našej webovej stránke,“ hovorí Katarína Bálintová, projektová manažérka programu.  

Dodávatelia rýchloobrátkového tovaru a doplnkov stravy, okrem tabakových výrobkov, môžu odteraz až do konca apríla registrovať do programu produkty / produktové rady uvedené na slovenský trh od januára 2015. Nominované novinky bude v rámci príslušných kategórií prostredníctvom výskumu agentúry Ipsos hodnotiť 2 000 respondentov. Výsledný index bude kalkulovaný na základe výberu najlepšieho výrobku v danej kategórii. Okrem nášho exkluzívneho prieskumu sa môžu aj ďalší spotrebitelia zapojiť do súťaží, ktoré prebehnú u mediálnych partnerov a zvoliť si tak svoju najobľúbenejšiu novinku. 

Slávnostné vyhlásenie výsledkov sa uskutoční 9. júna v Bratislave, potom bude nasledovať masívna reklamná kampaň propagujúca logo a víťazné produkty, rovnako tak ako aktivity na podporu predaja v maloobchodných predajniach. 

Reklamný spot si môžete pozrieť tu:  

Viac o téme: Voľba spotrebiteľov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu