Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neznámy chrapúň zrazil dievča a ušiel: V nákupnom centre majú VIDEO, polícia to má na saláme

Bory Mall Zobraziť galériu (2)
Bory Mall (Zdroj: Bory Mall, SITA)

BRATISLAVA – Máločo je horšie, ako keď vodič niekoho zrazí, ešte k tomu na prechode pre chodcov a z miesta nehody ujde. Také niečo sa stalo v piatok večer pri obchodnom centre Bory Mall v Bratislave. Políciu však tento prípad očividne nezaujal.

Napriek tomu, že naokolo boli ľudia, nikto akosi nechcel svedčiť o tom, čo sa stalo. A tak sa dievča, ktoré našťastie neutrpelo žiadne vážne zranenia, o svoj osud muselo postarať samo. ​„V piatok (30.10.) bolo na zastávke Bory Mall zrazené dievča cca o 21.10, keď bola plná zastávka ľudí. Záhadne nikto nič nevidel, nepočul. Keďže vodič z miesta ušiel, hľadá sa ktokoľvek, kto si niečo všimol. Popýtajte sa prosím, svojich kamarátov a okolia, či si niekto niečo nevšimol. Ďakujem,“ vyzýva na sociálnych sieťach Katka, známa dievčiny.

V piatok (30.10) bolo na zastavke Bory Mall zrazene dievca cca o 21.10 ked je plna zastavka ludi. Zahadne nikto nic...

Posted by Katka Macíková on 1. november 2015

Viac ako 600 ľudí sa rozhodlo, že pomôže chytiť nespratníka, ktorý ani nezastavil, aby zrazenému dievčaťu pomohol a túto výzvu zdieľalo na Facebooku. Tento prípad eviduje aj polícia: „Na základe oznámenia na linke 158 došlo dňa 30.10.2015 v čase krátko pred 21.10 hod na štátnej ceste II/505 v blízkosti obchodného cestra vo štvrtom bratislavskom okrese na riadne vyznačenom prechode pre chodcov k zrážke 21-ročnej chodkyne a osobného motorového vozidla neznámeho typu a evidenčného čísla.“

Policajný hovorca Michal Szeiff potvrdil aj informáciu o tom, že vodič z miesta ušiel: „Vodič vozidla po zrážke z miesta nehody odišiel, rovnako aj poškodená 21-ročná chodkyňa, ktorá po príchode domov túto skutočnosť nahlásila na linke 158. Po prijatí oznámenia vykonali policajti Odboru dopravných nehôd KDI KR PZ v Bratislave neodkladné a neopakovateľné úkony smerujúce k náležitému objasneniu veci.“ Automaticky by sme čakali, že kontaktovali bezpečnostnú službu obchodného centra, ktorá má z miesta kamerové záznamy.

Na povianočných výpredajoch ušetríte
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR článok)

Ako sa však ukázalo, polícia nikoho z Bory Mall nekontaktovala, čo sme si overili priamo u marketingových manažérov: „Situáciu preveruje Prevádzkový manažér, dopytoval si aj informácie z našej SBS služby. Správa nákupného centra nebola do tejto nehody zainteresovaná políciou.“ Potvrdili nám aj to, že ak by sa ich polícia rozhodla kontaktovať, sú pripravení poskytnúť súčinnosť pri vyšetrovaní, samozrejme, aj záznamy z bezpečnostných kamier. Doteraz sa tak však nestalo.

„Vec je v súčasnosti evidovaná ako podozrenie z priestupku v súvislosti s dopravnou nehodou. Vo veci sa vykonávajú všetky potrebné úkony smerujúce k stotožneniu predmetného vozidla, ako aj svedkov udalosti,“ tvrdí napriek tomu polícia. Ako to však robia a prečo neskúsili najjednoduchší spôsob, to sme sa už nedozvedeli: „Z dôvodu v súčasnosti prebiehajúceho šetrenia nie je možné poskytnúť bližšie informácie.“

Viac o téme: Polícia Zrazené dievčaVodič ušiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu