Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Dievčinu (†16) zabil diabol, potom lekár: Zúfalý krik zo záhrobia, pochovali ju zaživa

Keď otvorili rakvu, bolo jej telo ešte teplé Zobraziť galériu (3)
Keď otvorili rakvu, bolo jej telo ešte teplé (Zdroj: Youtube/Calm Down)

LA ENTRADA - Lekári po troch hodinách od zástavy srdca vyhlásili, že je mŕtva, a tak rodina vystrojila 16-ročnej Neysi Perez pohreb. Keď však prišli na miesto jej odpočinku neskôr, stalo sa niečo, z čoho bude mať rodina traumu do konca života. Neysi sa ozvala z druhého brehu.

Omyl lekára sa rodine kruto vypomstil. Len 16-ročná Honduraska Neysi Perez mala zomrieť po záchvate, pri ktorom jej vychádzala pena z úst, preto jej príbuzní zavolali exorcistu, ktorý ju mal zbaviť zlého ducha. Po zásahu vyháňača diabla ju previezli do nemocnice, kde Neysi lekár po prehliadke vyhlásil za mŕtvu. Trúchliaca rodina je teda pochovala v bielych svadobných šatách.

Hrobára večer vystrašil čudesný zvuk z cintorína: Po vykopaní truhly zostal ako obarený!

O 24 hodín neskôr však vysvitla tá najhoršia pravda, ktorá celú rodinu zdrvila. Keď smútiaci snúbenec Rudy Gonzales prišiel k hrobu svojej vyvolenej, zvnútra betónovej hrobky počul zúfalé zvuky. „Keď som položil ruku na jej hrob, počul som zvnútra nejaké volanie. Počul som jej hlas. Kričala o pomoc,“ povedal zhrozený Gonzales.

VIDEO Dievčinu (†16) zabil
Zobraziť galériu (3)

Nevyzerala ako mŕtva

Príbuzní sa teda okamžite vydali Neysi na pomoc a betónový hrob začali rozbíjať. Keď ju vyslobodili, bola ešte teplá a na končekoch prstov mala modriny. Žiaľ, dievčina už nedýchala. V rakve zomrela skôr, ako ju stihli zachrániť a nepomohlo ani zdĺhavé oživovanie.

VIDEO Dievčinu (†16) zabil
Zobraziť galériu (3)

Neysi, ktorá mala mať čoskoro svadbu, bola už tri mesiace tehotná a pravdepodobne upadla do bezvedomia po tom, ako započula neďaleko svojho domova v La Entrade masívnu streľbu a po šoku sa jej dočasne zastavilo srdce. Matka Neysi podľa The Telegraph obvinila lekárov za to, že jej vystavili úmrtný list príliš skoro. „Nevyzerala ako mŕtva,“ dodala zronená žena, ktorá svoju dcéru pochovala druhý raz na to isté miesto.

Viac o téme: Neysi PerezPohreb zaživa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu