Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To vážne?! Zuza Plačková sa vraj vydáva!

Zuzana Plačková sa vrátila priateľovi Renému. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková sa vrátila priateľovi Renému. (Zdroj: Facebook)

MALEDIVY - Fíha! Ako sme na Topkách už informovali, Zuzana Plačková (24) sa opäť dala do kopy s Reném Strauszom, s ktorým sa pred dvomi rokmi rozišli dosť škandalózne. Dnes to dokonca vyzerá tak, že táto dvojica si povie áno. Aspoň tak to tvrdí na sociálnej sieti blondínkina kamarátka Lucia Mokráňová (23).

Poriadne prekvapenie! Začiatkom augusta sme vás informovali, že Zuzana Plačková hodila minulosť za hlavu a opäť randí s taxikárom Reném Strauszom. Dvojica sa k sebe vrátila rok a pol po rozchode, svojou znovu nájdenou láskou sa však začali chváliť len nedávno. 


Plačková 2 roky po škandalóznom rozchode: Orálny sex ako pomsta a teraz... Toto nepochopíte!


No teraz prišiel ďalší šok. „Idem za svedka. Zuza&René,” napísala na sociálnu sieť Lucia Mokráňová pod fotografiu, ktorá má ilustrovať príchod dievčat na Maledivy. Otázka je, či ide o srandu alebo realitu. Plačková nám zatiaľ na naše otázky neodpovedala.

Každopádne, Zuzana je podľa vlastných slov maximálne zamilovaná. „Rok a pol sme boli od seba, mali sme svoje životy, iných partnerov, no nikdy sme sa neprestali milovať! Aj keď sme sa snažili zabudnúť a utápať žiaľ tým, že budeme pri niekom inom, ono proste tú lásku a city neo*ebeš,” napísala na Facebook vo štvrtok večer. 

„Poviem vám, že dnes, keď sme zasa spolu, milujeme sa ešte viac ako kedysi. Treba si užívať chvíľky, pri ktorých sa vždy do seba zamilovávame ešte viac a keď si myslím, že viac to už nejde, tak vždy sa ešte dá. Reňko, milujem ťa,” vyznala blondínka lásku svojmu partnerovi. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa naozaj už rozhodli vstúpiť do stavu manželského alebo sa tak stane až v budúcnosti. 

Status Lucie Mokráňovej na sociálnej sieti
Zobraziť galériu (6)
Status Lucie Mokráňovej na sociálnej sieti

 

 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu