Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačkovej svadba: V ružovom a s vytlačenými prsiami!

Zuzana Plačková ako nevesta Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková ako nevesta

BRATISLAVA - Barbie nevesta! Zuzana Plačková (24) v sobotu poobede povedala áno svojmu priateľovi Renému Strauszovi. Blondínka dopredu upozorňovala, že svojimi svadobnými šatami vyrazí všetkým dych. A aj sa to v podstate stalo. Na svoj veľký deň sa totiž vyobliekala do ružovej a nezabudla odprezentovať ani svoje veľké vnady. Róba s našitými kamienkami stála vraj až okolo 20 tisíc eur.

Nesklamala! Zuzana Plačková rada robí rozruch a inak to nemohlo dopadnúť ani v deň jej svadby. Vydávala sa v sobotu o druhej poobede v Bratislave a bol to naozaj nezvyčajný pohľad. 

Ako Zuzana sľubovala vo vyjadreniach pre Plus 1 deň, jej 20-tisícové šaty mali všetkým vyraziť dych. A mnohí na Krížnej ulici, kde sa obrad konal v budove bývalej konskej železnice, určite lapali po dychu.

Nevesta bola totiž vystrojená doslova v Barbie štýle. „Chcela som rozprávkové svadobné šaty a poviem vám, že ani tá najkrajšia Disney Popoluška neprekonala to, čo mi vytvorila návrhárka Natasha,” napísala pred pár dňami na Facebook. 

Zuzana si obliekla ružové šaty s aplikáciou zo Swarovského kameňov. Blýskali sa dokonca aj na jej ružovom závoji. A koho róba náhodou nezaujala, ten sa mohol popásť na Plačkovej vnadách natlačených v korzete. 

Viac detailov a fotografií zo svadby Zuzany Plačkovej vám prinesieme už zajtra. 

Zuzana Plačková sa v sobotu vydávala.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková sa v sobotu vydávala.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu