Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mladú rodinu vyhnal z domu biblický mor: Už nevládzeme ďalej, je to horor!

Michelle bola z mravcov zúfalá Zobraziť galériu (2)
Michelle bola z mravcov zúfalá (Zdroj: youtube, daily record/paul chappells)

GLASGOW - Slobodnú mamičku zo Škótska už roky sužuje jeden obrovský problém. Vo svojom dome musí totiž čeliť biblickej pohrome v podobe rojov hmyzu, ktorý jej rodine poriadne znepríjemňuje život.

Michelle Rogersová prežíva so svojimi dvoma dcérami - šestnásťročnou Michaelou a desaťročnou Morgan, peklo. Ich dom totiž už deväť rokov atakujú lietajúce mravce. Sú všade, na podlahe, v kuchyni, kúpeľni, na posteliach. "Je to ako v nejakom horore. Morgan sa prebúdza uprostred noci v hrôze, pretože mala posteľ plnú mravcov, ktorí po nej liezli," povedala nešťastná žena denníku Daily Record.

Mladú rodinu vyhnal z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube daily record/paul chappells)

Hniezdo mravcov sa podľa nej nachádza niekde pod podlahou v byte, pretože žiadny z jej susedov podobný problém nezaznamenal. Posledná epidémia začala pred letom, keď bolo zamračené, vlhko a horúco.

Mladú rodinu vyhnal z
Zobraziť galériu (2)

Britka so škodcami bojuje na vlastné náklady, všetky postreky si uhrádza sama. No už jej došla trpezlivosť. "Bojovala som deväť rokov, aby sa tento problém vyriešil. Tento rok je jeden z najhorších. Už nevládzeme ďalej," pokračuje zúfalá Michelle, ktorej nepomohol ani správca bytového domu. S deťmi sa preto koncom júna rozhodla odsťahovať. Dúfa, že v novom domove už na nich žiadny hmyz útočiť nebude.

Viac o téme: Biblický morLietajúce mravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu