Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenské celebritky na diabolskom Robbiem Williamsovi: Pocisková a Tůma hlavne nenápadne, herečka z Paneláku s vtipnými nohavičkami!

Robbie Williams bol v Bratislave doslova diabolský. Zobraziť galériu (21)
Robbie Williams bol v Bratislave doslova diabolský.

BRATISLAVA - Poriadny ošiaľ! V sobotu večer v našom hlavnom meste vystúpila hviezda svetového formátu. Na speváka Robbieho Williamsa boli samozrejme zvedavé aj naše známe tváre. Podarilo sa nám pristihnúť napríklad Nelu Pociskovú a Filipa Tůmu, ktorí nedávno obnovili svoj vzťah. Ako čerství zaľúbenci ale rozhodne nevyzerali, vôbec sa k sebe nemali - asi chceli pôsobiť čo najnenápadnejšie. Zato herečka Michaela Majerníková sa pred naším objektívom pochválila vtipnými nohavičkami.

Na Robbieho Williamsa v Bratislave čakalo už od skorých ranných hodín množstvo fanúšikov, ktorí sa chceli dostať ku hviezde čo najbližšie. Krátko pred koncertom sa nám podarilo pre halou zachytiť aj pár známych tvárí. Medzi nimi napríklad Nelu Pociskovú a Filipa Tůmu.

Herecký párik sa koncom minulého roka rozišiel, no nejakú dobu už títo dvaja opäť tvoria pár. Pri príchode na Williamsovo vystúpenie to však tak ani nevyzeralo. Žiadne držanie za ruky a správanie čerstvých zaľúbencov. A hoci pred štadiónom sa Filip ešte aspoň trochu usmieval, vnútri pôsobili obaja akosi zachmúrene. Snáď v raji nenastali opäť problémy.

Naopak, so širokým úsmevom sa nám podarilo odfotiť herečku Michaelu Majerníkovú, ktorá sa objavuje na obrazovkách ako policajná vyšetrovateľka v Paneláku. Brunetka si vyrazila s partiou, ktorá sa nám pochválila svojím „transparentom”. „We love you...” stálo na obrovských ružových nohavičkách, pričom na ňom bolo preškrtnuté meno Justin a pod ním dopísané Robbie. Dievčatá mali dokonca v úmysle ich po spevákovi hodiť. Snáď má Williams okrem skvelého hlasu aj zmysel pre humor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu