Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žaloba na Robbieho Williamsa a jeho manželku: Sexuálne obťažovanie!

Ayda Field a Robbie Williams Zobraziť galériu (5)
Ayda Field a Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Anglického speváka Robbieho Williamsa a jeho manželku, herečku Aydu Field, zažaloval ich bývalý asistent Gilles De Bonfilhs. Informoval o tom portál TMZ. V súdnych dokumentoch spomenul oboch manželov, obvinenia sa však týkajú iba 35-ročnej herečky. Muž tvrdí, že Field ho sexuálne obťažovala.

Ako uviedol, prechádzala sa pred ním polonahá, opisovala mu svoj sexuálny život a pýtala sa na ten jeho a nútila ho odpovedať na otázky týkajúce sa jej tela či komentovať jej zovňajšok. Bonfilhs pracoval pre manželov iba krátko, výpoveď vraj dostal v januári tohto roka.

Štyridsaťjedenročný Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Dosiaľ vydal jedenásť sólových štúdiových albumov, pričom zatiaľ poslednú nahrávku Under The Radar Volume 1 uviedol na trh v decembri 2014. K jeho hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's The One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme. Po úspešných rokoch, počas ktorých sa v rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a s formáciou vydal album Progress (2010), no po turné skupinu opäť opustil. 

Ayda Field, celým menom Ayda Sabahat Evecan, si zahrala vo filmoch Making It Legal (2007), Úplná zverina (2008) či V zemi Jane Austenovej (2013). Účinkovala aj v seriáloch Studio 60 on the Sunset Strip (2006 - 2007) alebo Back to You (2007 - 2008). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu