Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rumun (24) predáva svoje panictvo, na MDŽ: Tu sú jeho kritériá na záujemkyne!

Sorinova chvíľa sa blíži
Sorinova chvíľa sa blíži (Zdroj: Facebook)

GALATI - Dvadsaťštyriročný Rumun, ktorý je stále panic, by chcel konečne zažiť prvý sex so ženou. Na tom samozrejme nie je nič nezvyčajné, zvláštne je však to, akým spôsobom chce o panictvo prísť. Predáva ho totiž na internete. Deň "D" má nastať ôsmeho marca, čiže na Medzinárodný deň žien.

Sorin Georgian Salinievici vo svojich 24 rokoch nemá žiadne skúsenosti so sexom. Na Deň žien by to chcel zmeniť. Hľadá ženu, ktorá je ochotná mu zaplatiť v prepočte dvetisíc eur za to, že ho pripraví o poctivosť. Má jedinú podmienku, daná vyvolená musí byť "sympatická, slušná a čestná".

Rumun (24) predáva svoje
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Dôvod, prečo Rumun predáva panictvo, sú peniaze. Mesačne totiž zarobí len minimálnu mzdu, čo je v prepočte zhruba 163 eur. "Robím to preto, že mám finančné ťažkosti, nie pre zábavu. "Čítal som o dievčatách, ktoré vydražili svoje panenstvo, tak som si povedal, že keď to môžu urobiť ony, môžem aj ja. Zároveň to bude pekný darček na deň 8. marca," povedal bezpečnostný pracovník.

Sorina doteraz kontaktovala len jedna záujemkyňa - dvadsaťdeväťročná žena z Bukurešti, ktorá mu ponúkla 1125 eur. Mladíkovi sa to ale máli a ponuku odmietol. Len aby nedopadol ako ďalší Rumun menom Seb Ciercies, ktorý chcel minulý mesiac tiež predať svoje panictvo, ale sa nenašla ani jedna záujemkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu