Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Alexandra sa tešila na dovolenku do Tuniska: Na letisku dostala stopku, nikam sa neletelo!

Aj napriek tomu, že mala Alexandra všetky potrebné doklady, nikam nedoletela Zobraziť galériu (2)
Aj napriek tomu, že mala Alexandra všetky potrebné doklady, nikam nedoletela (Zdroj: foto: tv markíza)

NOVÁ DUBNICA – Alexandra si zaplatila cez cestovnú kanceláriu zájazd do Tuniska. Svoje narodeniny chcela osláviť pod palmami na slnečnej pláži. Na letisku vo Schwechate ju však čakal šok. Vysadili ju z lietadla s tým, že nikam nepôjde.

Mladá žena si objednala zájazd cez cestovnú kanceláriu, ktorý riadne uhradila a tešila sa, že prežije chvíle oddychu na pláži v Tunisku. Na letisku jej však oznámila, že nikam necestuje. „Ďaleko som nedošla, jednou nohou do lietadla a naspäť," sťažuje sa Alexandra televízii Markíza.

Pri vstupe do lietadla ju stopla zamestnankyňa letiska. Najprv ju označila za Slovinku, no Alexandra sa usilovala vysvetliť, že je Slovenska, a rovnako chcela ozrejmiť kam cestuje. V rukách pri tom držala všetky potrebné doklady. „Vôbec ju to nezaujímalo, cez check-in som prešla bez problémov, na palubu ma už nepustila, stále chcela víza," doplnila nešťastná žena.

Alexandra sa tešila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Podľa cestovnej kancelárie, ktorá zájazd sprostredkovala, víza vôbec nepotrebovala. „Pani mala všetky doklady vrátane poukazu na ubytovanie, ktorý hrá v tomto prípade rozhodujúcu úlohu. Personál na letisku nemal právo poslať našu klientku domov," uvádza sa v stanovisku cestovnej kancelárie, kde ďalej stojí: "Ak by nemala zabezpečené ubytovanie prostredníctvom našej kancelárie, tak by vízum potrebovala, ale to nebolo v jej prípade potrebné."

Z nepochopiteľných dôvodov tak prišla Alexandra o peniaze, ale i o dovolenku. Namiesto toho, aby sa vyhrievala na slnečnej tuniskej pláži, sedí doma v obývačke. Na svoje 33. narodeniny tak skoro nezabudne. Letisko by ju malo za spôsobené nepríjemnosti odškodniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu