Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka (15) zachránila chlapčeka pred schizofrenickou matkou: Stačil mobil!

Camryn sa stala hrdinkou vďaka systému, ktorý pomáha hľadať zločincov a nezvestné osoby Zobraziť galériu (2)
Camryn sa stala hrdinkou vďaka systému, ktorý pomáha hľadať zločincov a nezvestné osoby (Zdroj: YouTube)

OLYMPIA - Iba pätnásťročná Camryn Woodová sa stala hrdinkou. A pritom si len všímala okolie, vďaka čomu sa jej podarilo pomôcť chlapčekovi, ktorého uniesla jeho schizofrenická matka. So svojím otcom bola akurát v aute, keď zo systému Amber Alert prijala správu o značke a modeli podozrivého auta, v ktorom matka s dieťaťom ušla.

Takáto správa prišla všetkým smartfónom v okolí, no iba Camryn bola naozaj pozorná. Zbadala auto aj s drogovo závislou matkou, Cassandrou Wilhelmovou (34), a jej 18-mesačným synom Masonom. Žena si všimla, že ju dievčina zaregistrovala, tak sa rozhodla utiecť. Camryn s otcom ju však sledovali, až kým neprišla polícia, vďaka čomu sa Wilhelmovú nakoniec podarilo dolapiť.

Camryn svojou pozornosťou pomohla zachrániť dieťa
Zobraziť galériu (2)
Camryn svojou pozornosťou pomohla zachrániť dieťa  (Zdroj: YouTube)

Na hotelovom parkovisku ju policajti zadržali a syna dopravili naspäť k otcovi, ktorého Cassandra napadla. Obvineniu z únosu a napadnutia bude čeliť vo väzení. Nebyť Camryn a systému Amber Alert, ktorý o hľadaných osobách informuje bežných ľudí na ich telefónoch, Cassandra by ušla a nikto nechce ani pomyslieť na to, čo by sa stalo s malým Masonom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu