Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Britská Miss Universe na dovolenke hore bez: Opekala holé prsia!

Amy Willerton hore bez predvádzala svoje nahé poprsie. Zobraziť galériu (9)
Amy Willerton hore bez predvádzala svoje nahé poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Myslela si, že je inkognito? Hoci by sa dievčatá ovenčené titulmi krásy mali nahote na verejnosti oblúkom vyhýbať, Amy Willerton (21) na morálne predsudky zvysoka kašle. Dovolenku na francúzskej riviére si totiž cez víkend vychutnávala len v spodnom diele bikín. Stačilo, aby sa trochu nadvihla a svetlo sveta uzreli jej celkom nahé prednosti.

Vystrkuje rožky! Aj keď v našich končinách sa už ochladilo a leto pomaličky odchádza, na Francúzskej riviére sa to ešte stále hemží celebritami. Nechýba medzi nimi ani britská modelka Amy Willerton, ktorá bola korunovaná hneď niekoľkokrát za kráľovnú krásy. Príkladnú etiketu by ste však u nej v čase dovolenky hľadali márne. Na ležadle leňošila hore bez a neštítila sa odhaliť svoje okrúhle vnady.

Hoci na tvári britskej Miss Universe nechýbali veľké slnečné okuliare, na terase luxusného hotela by ju prehliadol naozaj iba málokto. Plavovláska sa totiž opaľovala v krikľavo-ružovom spodnom diele bikín a očividne si dala záležať na tom, aby jej na chrbte nezostali žiadne biele miesta. Vďaka jednej chvíľke nepozornosti sa však okoliu aj paparazzom nakoniec postarala o pikantné divadlo. Kypré poprsie vystavila na obdiv úplne nahé a nestihla si prekryť ani bradavky.

Amy trávila chvíle oddychu v spoločnosti neznámeho muža, ktorý za ňou pribehol na terasu. Na rozdiel od nej však mal oblečené tričko aj šortky a maskoval sa šiltovkou. Len čo jej venoval vrúcny bozk a prehodil s ňou zopár slov, zase odišiel.

Aj keď má blondínka tendenciu veľmi ľahko priberať, s udržiavaním štíhlej figúry jej to vraj ide ako po masle. „Ak chcem schudnúť, stále jem, čo chcem, ale prijímam viac proteínov  a zeleniny. Istý čas sa vyhýbam uhľohydrátom a cukru,“ prezradila svoj recept na ukážkové telo magazínu FHM.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu