Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sklamanie z Miss International 2014: Víťazka (21) vyzerá staro a všetky zuby má umelé!

Miss International 2014 sa stala Valerie Hernandez Matias z Portorika. Zobraziť galériu (8)
Miss International 2014 sa stala Valerie Hernandez Matias z Portorika. (Zdroj: SITA)

TOKIO – Naozaj si zaslúžila absolútne prvenstvo? Aj takéto otázky predkladajú internetoví užívatelia reagujúci na zábery čerstvej Miss International 2014. Tou sa tento týždeň stala len 21-ročná študentka z Portorika. Valerie Hernandez Matias však vyzerá podstatne staršie, než v skutočnosti je a celý chrup má umelý.

Rozpačitý výsledok! Hoci v našich končinách sa súťaže krásy už netešia takej popularite ako kedysi, na svetovej úrovni existuje hneď niekoľko variácií. Tento týždeň sa v metropole Japonska konala voľba novej Miss International, v ktorej zvíťazila mladučká Miss Portoriko. Jej triumf však sprevádzajú rôznorodé reakcie. Čokoládová dvadsiatka podľa viacerých názorov nespĺňa základné kritérium prirodzenosti. Jej úsmev je síce biely ako sneh, no, bohužiaľ, pozostáva z umelých zubov.

Miss International 2014 sa
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Valerie Hernandez Matias neskrývala obrovské dojatie a počas korunovácie sa neubránila slzám šťastia. Pred novovzniknutými povinnosťami však už počas samotných príprav na finále prejavila veľký rešpekt. „Pri myšlienke na titul Miss International mám pocit, že to nie je iba koruna, nie je to len titul, je to jedna veľmi ťažká zodpovednosť. Ako Miss International chcem vyslať odkaz lásky, mieru a jednoty,“ nechala sa počuť portorická študentka.

Korunka prvej vicemiss sa ušla zástupkyni Kolumbie, titul druhej vicemiss sa dočkala reprezentantka Thajska a z titulu tretej vicemiss sa tešila rodáčke z Veľkej Británie. Hoci to na súťažiach krásy nebýva zvykom, organizátori vyhlásili aj štvrtú vicemiss, ktorou sa stala severská krásavica z Fínska. V minulosti sa na súťažiach krásy prezentovali už aj finalistky so silikónovými implantátmi, preto umelé zuby čerstvej Miss International v konečnom dôsledku nie sú žiadnou tragédiou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu