Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievča (13) opantal hororový Slender Man: Vytiahlo nôž proti vlastnej matke!

Matka napadnutá vlastnou dcérou a mýtická bytosť Slender Man Zobraziť galériu (2)
Matka napadnutá vlastnou dcérou a mýtická bytosť Slender Man (Zdroj: Foto: Daily Mail, archív)

COLUMBUS - Neuveriteľné muky zažívala mama 13-ročného dievčaťa. Oblieklo si bielu masku a kruto ju bodalo do chrbta, pričom jej poranilo tvár a krk. Nešťastná mama tvrdí, že jej dcéra je posadnutá strašidelnou hororovou postavou známou pod menom Slender Man.

Matka z Ohia hovorí, že jej 13-ročná dcéra ju viackrát bodla odzadu do chrbta, pretože chcela potešiť vysokého štíhleho muža, známeho ako Slender Man. Zúfalá žena tvrdí, že jej dcéra je posadnutá samotným diablom. Ten ju údajne naviedol, aby zobrala do rúk nôž a namierila ho proti nej.

Ako uvádza denník Daily Mail, rodičia mladého dievčaťa hovoria, že dcéra trpí dlhodobými psychickými problémami, ale nikdy by im nenapadlo, že ich dieťa by ublížilo vlastnej mame.  

Dievča (13) opantal hororový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív)

Dievča bolo podľa rodičov fascinované hroznými výjavmi, písalo o démonoch a kreslilo príšerne vyzerajúce stvorenia. Raz v noci, keď sa mama vrátila z práce domov, vošla do kuchyne a tvárou v tvár sa stretla s dcérou, ktorá mala na sebe bielu masku. Dcéra údajne schmatla nôž a zaútočila na mamu odzadu tak, že jej spôsobila rany na krku, tvári a na chrbte.

Napadnutá žena opísala hrozivý incident slovami, že jej dcéra akoby plnila nejakú úlohu, pri ktorej nebola sama, ale akoby ju niekto viedol.

Ďalší podobný prípad

Minulý týždeň počula matka z Ohia o brutálnom útoku vo Wisconsine, kde dve 12-ročné dievčatá Morgan a Anissa napadli spolužiaka a zasadili mu 19 bodných rán. Ich cieľom bolo vraj zapôsobiť na mytologickú postavu vysokého štíhleho muža známeho ako Slender Man.

Podľa súdnych dokumentov, dievčatá vraždu plánovali a potom sa chceli pripojiť k štíhlemu mužovi, ktorý sa údajne nachádza niekde v okolí ich obydlia v národnom parku. Deti sa o démonickej postave dozvedeli prostredníctvom internetu.

Dievčatám za brutálny útok hrozí väzenie, napadnutý spolužiak, akoby zázrakom, desivý útok našťastie prežil.  

 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu