Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Muž sa zmenil na Supermana: Za plastiky vysolil 5200 eur!

Chávez teraz a predtým
Chávez teraz a predtým (Zdroj: YouTube)

MANILA - Filipínčan Herbert Chávez (35) si splnil svoj chlapčenský sen a zmenil sa na svojho detského hrdinu. Nestačilo mu však obliecť si kostým Supermana, ale zašiel oveľa ďalej. V snahe priblížiť sa svojmu vzoru neváhal podstúpiť niekoľko plastických operácií, za ktoré utratil nemalé peniaze.

Herbert Chávez je pre svoju "úchylku" známy nielen vo svojom rodisku, ale už pred niekoľkými rokmi o ňom informovali snáď všetky svetové médiá. Teraz sa však môžeme dozvedieť, čo ho všetko jeho plastiková paráda stála.

Podľa portálu mirror.co.uk podstúpil celkovo 13 zákrokov, pri ktorých mu upravili nos, čeľusť, pery a vložili implantáty do pliec aj hrudníka. Hoci priemerná hodinová mzda na Filipínach činí 90 pesos, rodák z mestečka Calamba City bol ochotný vyhodiť až 300-tisíc pesos, čo v prepočte predstavuje približne 5200 eur.

Chávez začal byť Supermanom posadnutý už od svojich piatich rokov a ďalších 30 strávil tým, aby sa čo najviac podobal svojmu idolu. Po premene pravidelne vyráža do ulíc v okolí svojho domu oblečený do kostýmu a s neodmysliteľnou nagélovanou vlnkou. Jeho cieľom je vraj naučiť deti dobrým mravom a zároveň spestriť im dni.

Muž tiež vlastní najväčšiu zbierku memorabílií Supermana, ktoré činia 5-tisíc kusov vrátane troch sôch hrdinu v životnej veľkosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu