Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenskí raperi v Eufórii: Pozrite si nový klip!

Zábava podľa slovenských raperov. Zobraziť galériu (3)
Zábava podľa slovenských raperov.

BRATISLAVA - Nové video na slovenskej scéne! Formáciu 4D tvoria raperi Čistychov, DNA, spevák Mišo Biely a producent G-Bod. Aktuálne prichádzajú s novým klipom, ktorý ich mapuje počas koncertov aj v zákulisí bez cenzúry.

Videoklip zachytáva život 4D počas koncertov a v situáciách, ktoré sa odohrávajú v zákulisí bez cenzúry. „Inšpiráciou pre skladbu Eufória bol pocit, ktorý zažívame na pódiu a do tejto atmosféry sme chceli preniesť aj ľudí prostredníctvom klipu,” prezradili chalani. Do eufórie sa nám podarilo vtiahnuť ľudí z davu, ale aj niektoré osobnosti slovenskej hudobnej scény.

4D dokončilo Eufóriu len pár minút pred odletom na koncert v Bulharsku, z ktorého nový singel uverejnili. Dizajn k skladbe vytvoril slovenský výtvarník Jozef Gertli, známy pod pseudonymom Danglár. „Rozhodli sme sa ho osloviť pre jeho originálny umelecký rukopis, ktorého štýl umocňuje atmosféru skladby,” objasňuje DNA.

Na jar 2014 pripravuje toto zoskupenie turné po Slovensku a Čechách, ktoré bude prebiehať v marci a apríli. Lístky na koncerty sa v decembri začnú predávať cez portál predpredaj.sk. Nezmeškajte to!

VIDEO: Pozrite si nový klip formácie 4D s názvom Eufória.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu