Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prvé FOTO synčeka Jessicy Simpson: Pozrite sa na jej roztomilé zlatíčka!

Jessica Simpson ukázala svoje dve roztomilé ratolesti, dcérku Maxwell a nedávno narodeného synčeka Acea na titulnej strane známeho magazínu. Zobraziť galériu (7)
Jessica Simpson ukázala svoje dve roztomilé ratolesti, dcérku Maxwell a nedávno narodeného synčeka Acea na titulnej strane známeho magazínu. (Zdroj: Us Weekly)

LOS ANGELES – Materstvo ju skutočne napĺňa! Hoci mnohé celebrity ukazujú svoje ratolesti svetu takpovediac ihneď po pôrode, Jessica Simpson (33) so synčekom menom Ace Knute zamierila na titulnú stranu po dvoch mesiacoch. K pózovaniu si prizvala aj dcérku Maxwell, ktorá je jej ďalším pokladom. Ktoré z detí sa na ňu ponáša viac?

Už žiadne tajnosti! Podobne ako Kim Kardashian, aj Jessica Simpson zápasí s kilami navyše, ktoré sa na ňu nalepili počas tehotenstva. Druhú ratolesť síce priviedla na svet 30. júna, no odvtedy sa u nej ručička váhy smerom nadol príliš nepohla. Z tohto dôvodu sa blondínka objavovala na verejnosti len sporadicky a zahalená od hlavy po päty. Výnimku urobila pre magazín Us Weekly, ktorému prepožičala svoju usmiatu tvár aj s dvomi deťmi na obálke.

Jessica celú rodinku s výnimkou partnera, ktorý na fotografii chýba, zahalila do anjelskej bielej farby. Len 16-mesačná Maxwell sa roztomilo a tak trochu šibalsky usmiala a vycerila prvé mliečne zúbky. Ace s privretými očkami a našpúlenými ústami zatiaľ spokojne odfukoval v perinke.

Herečka, speváčka a módna návrhárka sa svojho synčeka nevie nabažiť a povinnosti si vychutnáva plnými dúškami. „Ľudia hovoria, že sa viac podobá na mňa,“ prezradila Jessica v priloženom interview. Pozitívnu energiu z nej však vysávajú neprajníci, ktorí jej nechávajú protivné a nenávistné odkazy: „Som jednoducho žena, ktorá počas tehotenstva vždy priberie veľmi veľa kíl. Mám naozaj veľké prsia a isté krivky. Aj keď som sa pri Aceovi snažila, ako som vedela, aj tak som pribrala. Kritika je naozaj na škodu, zvlášť keď je žena precitlivená a prechádza hormonálnymi zmenami.“ A ako sa jej celú situáciu darí zvládať? „Mám naozaj dobrý systém podpory. Eric vždy dokázal oceniť moje telo.“ Zdá sa teda, že Jessicin snúbenec je muž na pravom mieste a svadba je v ich prípade len otázkou času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu