Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Má 54 rokov a ani jednu plastiku: Žena, ktorá prirodzene porazila čas!

Kim so svojím manželom
Kim so svojím manželom (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/NEW YORK - Kim Carillová (54) síce ešte nie je babičkou, ale prichádza do veku, kedy jej dcéra (25) a syn (23) môžu kedykoľvek pripraviť milé prekvapenie. Aj napriek tomu si však o sebe nemyslí, že je stará a rozhodne ju za takú nepovažuje ani jej okolie. Hoci svoj vzhľad nevylepšila žiadnou plastikou, všetci jej hádajú maximálne 35 rokov.

Kim má hladkú pleť iba s malým množstvom drobných vrások, atletickú postavu dievčatka a okolo seba dokáže šíriť dobrú náladu a neuveriteľný kopec energie. Pôvodne pochádza z Londýna, ale so svojím manželom producentom žije v New Yorku a keď sa ich návštevy dozvedia, koľko má v skutočnosti rokov, všetci sa hneď pýtajú na meno plastického chirurga.

Niekedy sú vraj reakcie cudzincov veľmi zarážajúce. Dostalo sa jej napríklad pozvania na večierok od partie mladíkov, ktorí keď začuli, ako ju dcéra oslovuje "mami", zostali stáť so spadnutou sánkou. Inokedy sa jej zase stalo, že od nej pýtali občiansky preukaz pri nákupe alkoholu. Za tieto povzbudivé maličkosti však nevďačí iba génom, ale aj zmene svojho jedálnička, pravidelnému pohybu a najmä duševnej vyrovnanosti.

Keď si všimla prvé príznaky starnutia, nezašla za lekárom, ale peniaze radšej utratila za nutričného poradcu. Menopauza totiž so sebou priniesla niektoré nežiadúce ťažkosti, ako intoleranciu laktózy, únavu a dehydratáciu pokožky. Jej telo malo nedostatok minerálov, čo sa odrazilo aj na suchých vlasoch, lámavých nechtoch a zhoršení pamäti. Kvalitná strava ju však vrátila späť do normálnych koľají.

Na ošetrenie pleti vraj nepoužíva nič iné ako lacný hydratačný krém zo supermarketu a jediné, čo ľutuje je, že sa v mladosti príliš veľa slnila, za čo sa jej pokožka veľmi neodvďačila. Okrem toho sa však stará aj o svoje zuby a pravidelne si ich kvôli zdravému vzhľadu necháva bieliť. Cvičením zase nabíja energiou nielen svoje telo, ale aj ducha. A samozrejme, čo nesmie v jej programe na udržanie sa mladistvou chýbať, sú prechádzky so psom a pravidelný sex.

"Starnutie je niečo, čo nie je dopriate každému šťastlivcovi. A ak pri tom môžete vyzerať o 10 rokov mladšie, ste požehnaní dvojnásobne," dodala Kim pre portál dailymail.co.uk.

Má 54 rokov a
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu