Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas markizáckej postavičky: Zosypala sa ako pravá blondínka!

Martinu Štetiarovú zradila obuv. Bývalá farmárka vo chvíľke nepozornosti bolestivo spadla. Zachraňoval ju statkár Adam Kováč, ktorý sa živí ako čašník. Zobraziť galériu (11)
Martinu Štetiarovú zradila obuv. Bývalá farmárka vo chvíľke nepozornosti bolestivo spadla. Zachraňoval ju statkár Adam Kováč, ktorý sa živí ako čašník.

BRATISLAVA – Nešikovná sexica! Martina Štetiarová (29), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Farma, si pred pár dňami užívala posedenie na nábreží Dunaja. Blondínka si vyšla na kávičku nahodená do bielych minišiat. Na nohách jej nechýbali topánočky s vražedne vysokými podpätkami. Ako sa neskôr ukázalo, bývalá farmárka si nezvolila práve najlepšiu obuv. Vo chvíľke nepozornosti sa totiž okamžite zosypala na zem.

Bývalá farmárka Martina Štetiarová sa od konca júna pýši titulom Miss Carat Tuning 2013. Zrejme aj preto nechce imidžu sexi kočky zostať nič dlžná. Na svoj vzhľad si preto potrpí aj v bežný deň. Stretnúť ju v uliciach Bratislavy v provokatívnom outfite a s ihličkami na nohách je teda celkom bežné. Nedávno si ale mladá blondínka mohla vďaka tomu privodiť riadne bolestivý úraz.

Martinu sme totiž stretli na nábreží Dunaja, kde v jednej z kaviarní čakala na kamarátku. A práve na tomto mieste si blondínka vyrobila menší trapas. Keď vstávala od stola, zvrtla si nohu a letela k zemi. Jej pád našťastie stlmil čašník, ktorý ju včas stihol zachytiť. Zaujímavosťou je, že Štetiarovej záchrancom bol taktiež bývalý farmár - Adam Kováč, ktorý v bare už dlhšie pracuje.

Blondínka Martina Štetiarová sa pred rokom zúčastnila aj našej súťaže Dievča leta, kde skončila na druhej priečke. Skúste šťastie aj vy, viac informácií nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu