Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Brzobohatého syn zbalil najkrajšiu ženu sveta: Tajní milenci s Kuchařovou!

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová tvoria pár približne dva mesiace. Zobraziť galériu (8)
Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová tvoria pár približne dva mesiace.

PRAHA - To, o čom sa doteraz len šuškalo, sa už prevalilo! V mediálnych kruhoch už dlhšiu dobu kolovala informácia, že syn zosnulého herca Radka Brzobohatého (†79) Ondřej (30) tvorí približne dva mesiace pár s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (25). Dvojica sa začala častejšie stretávať na verejnosti po tom, čo sa žiadaný moderátor pred niekoľkými dňami po piatich rokoch rozviedol s dnes už exmanželkou Johanou (32).

Podľa našich informácií si dvojica užíva spoločné chvíle už niekoľko týždňov. Zaujímavé pritom je, že blondínka sa ešte stále oficiálne nerozišla so svojím priateľom - newyorským modelom Lanom Carlsonom. Po štvorročnom vzťahu ho však už čoskoro pošle k vode. V prekvitaniu lásky medzi žiadaným moderátorom a jednou z najkrajších žien sveta nebude brániť už ani Ondřejovo manželstvo s Johanou. Súd ho totiž pred pár dňami ukončil.

Čerství milenci však zatiaľ pomer popierajú. „Sme iba priatelia, naozaj. Stále som so svojím partnerom,“ klamala českému denníku Blesk blondínka. Podľa našich informácií sa totiž už stihla zoznámiť aj s fešákovou mamou Hanou Gregorovou. „Urobila na ňu veľmi dobrý dojem,“ prezradil zdroj topiek, ktorý tiež dodal, že milenecká dvojica je do seba zaľúbená až po uši. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu