Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mirgová dostala nečakanú STOPKU: Teba tu nechceme!

Tvorcovia SuperStar Dominiku Mirgovú odignorovali. Zobraziť galériu (5)
Tvorcovia SuperStar Dominiku Mirgovú odignorovali. (Zdroj: Archív D.M.)

BRATISLAVA – Obrátili sa jej chrbtom! V markizáckej šou SuperStar je zvykom, že na priamych prenosoch vystupujú aj hudobní hostia. V minulosti dávali tvorcovia priestor najmä bývalým súťažiacim projektu, no v aktuálnej sérii sú odstavení na druhú koľaj. Zo zoznamu vystupujúcich vyškrtli aj čoraz úspešnejšiu Dominiku Mirgovú (21), ktorá sa práve vďaka tomuto formátu dostala na výslnie.

Dobrým zvykom Markízy bolo, že tí interpreti, ktorí sa v SuperStar dostali na najvyššie priečky, boli pozývaní ako hostia do ďalších sérií hudobného projektu. No aktuálne tomu tak nie je. Jediný, kto dostal priestor, bola v prvom kole Gabriela Gunčíková. Od toho momentu sa na pódiu striedali iba interpreti, ktorí s týmto formátom nemali nič spoločné.

Stopku v SuperStar dostala aj čoraz úspešnejšia Dominika Mirgová, ktorá o výhru v súťaži bojovala v tretej sérii slovenskej verzie. „Viacerí ste sa pýtali, či uvidíte Dominiku na pódiu tohtoročnej SuperStar. Bohužiaľ, neuvidíte. O jej vystúpenie v projekte nie je záujem,“ napísal na sociálnu sieť Facebook speváčkin manažér Michal Šefčík, ktorý na základe množstva žiadostí od fanúšikov sám oslovil produkciu s ponukou vystúpenia.

„Dominika je jednou z najúspešnejších bývalých súťažiacich a mali sme pocit, že môže tým deckám ukázať, že keď na sebe budú makať, SuperStar im môže otvoriť dvere k skvelej kariére,“ povedal Šefčík. Tvorcovia šou však majú na vec odlišný názor. „Našu ponuku produkcia odmietla, vraj pre jej vystúpenie už nie je miesto. To je všetko,“ pretlmočil nám strohé odmietnutie manažér. Nechajme sa prekvapiť, akých interpretov uvidíme v ďalších kolách. V tom najbližšom sa predvedie Petr Janda zo skupiny Olympic.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu