Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sarah (†23) umrela ukrutnou smrťou: Hnojivo na konope jej rozleptalo pažerák!

Sarah Jane Mossová
Sarah Jane Mossová (Zdroj: onenewspage.co.uk)

STOCKPORT - Dvadsaťtriročná Britka Sarah Jane Mossová umierala ukrutnou smrťou po tom, ako sa napila z fľaše, ktorá obsahovala hnojivo na konope. Polroka sa zmietala v strašných bolestiach, keď v dôsledku konzumácie chemikálie utrpela smrteľnú otravu.

Šesť mesiacov prežívala mladá Angličanka peklo na zemi. Za jej smrť môže nepriamo jej priateľ Daniel Fairbrother, ktorý doma vo fľaši od Sprite skladoval hnojivo na kanabis.

Krátko po tom, ako sa z nej dievčina napila, sa u nej objavili vážne zdravotné problémy. Začala zvracať krv a tvár jej napuchla na dvojnásobok normálnej veľkosti. Chemikália jej rozleptala pažerák tak, že bol tenký ako struna. Taktiež rapídne schudla, pred smrťou vážila iba necelých 32 kilogramov.

Sarah si spočiatku myslela, že vypila ph neutralizér, ktorý sa dáva do akvárií. Jej zdravotný stav sa však neustále zhoršoval."Keď jedného dňa vyšla z izby, dostala som šok. Okolo úst mala vredy a na tele sa jej vyhodila vyrážka. Bolo mi jasné, že je to s ňou vážne," povedala matka Lynn.

Lekári dali otestovať spomínanú fľašu a zistili, že v nej bola extrémne vysoká hladina alkalínu. Pacientka podstúpila kvôli rozleptanému pažeráku operáciu. O niekoľko dní neskôr sa ale u nej objavila infekcia a musela ísť znovu pod nôž. Tentokrát už naposledy. Krátko po nej totiž zomrela.

Patológ potvrdil, že matka štvorročnej dcérky utrpela nenávratné poškodenie tráviaceho systému, ktoré bolo spôsobené žieravinou. Prípadom sa už zaoberá aj polícia. Informoval portál manchestereveningnews.co.uk.

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu