Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nevábny pohľad na Pippu Middleton: Takúto zničenú tvár ešte nemala!

Pippa Middleton v raňajších hodinách rozhodne nepripomína krásavicu. Zobraziť galériu (8)
Pippa Middleton v raňajších hodinách rozhodne nepripomína krásavicu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Mala za sebou ťažkú noc? Odkedy zadoček Pippy Middleton (29) na kráľovskej svadbe obletel celý svet, jeho nositeľka sa teší obrovskej pozornosti nielen zo strany britských médií. No hoci sa spolu so svojou sestrou zaradila medzi domáce módne ikony, ani ona nevyzerá každý deň ukážkovo. Pozrite si jej strhanú tvár ako dôkaz.

Nezachránil ju ani mejkap! Napriek tomu, že sa Pippa Middleton na britských ostrovoch dočkala už aj svojej podobizne v tvare bábiky, k symbolom ženského pôvabu zrejme nikdy patriť nebude. Môžu za to nelichotivé snímky, na ktorých brunetka pripomína skôr zombie než sestru budúcej kráľovnej. Najnáročnejšie sú pre ňu rána, kedy jej spuchnutú tvár „zdobia“ veľké vačky a tmavé kruhy pod očami.

Paparazzi zastihli Pippu s nelichotivým zovňajškom aj tento týždeň, kedy si odskočila do kaviarne po kávu. Pred fotografmi sa síce snažila maskovať kapucňou, no svoju identitu nakoniec neutajila. Zástupcovia médií tak britskú celebritu zvečnili s výzorom, s akým by si to sama neželala ani v tej najhoršej nočnej more – zničenú ako po preflámovanej noci a s nánosmi oranžového mejkapu.

Je celkom možné, že Pippa svoj status hviezdy už čoskoro potvrdí v tanečnej súťaži prominentov Strictly Come Dancing, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let’s dance. Proti vrteniu jej toľko ospevovaným zadkom totiž nemajú výhrady ani členovia kráľovskej rodiny. „Camilla a Charles sú veľkými fanúšikmi programu, ktorý považujú za vkusný, takže Pippu zrejme nič nezastaví,“ prezradila rodinná kamarátka Middletonovcov. Podľa jej slov obrovské úsilie vynakladajú aj samotní tvorcovia: „Urobia čokoľvek, aby ju získali. Sľúbili je peniaze, súkromnú šatňu – čokoľvek si zažiada.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako kráľovský dvor rozhodne. Je totiž viac než isté, že Pippa by predstavovala hotový magnet na divákov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu