Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál na kráľovskom dvore: Camilla sa spíja do nemoty, Alžbeta II. nariadila detox!

Camilla je podľa magazínu Globe závisllá na alkohole a na kráľovnin príkaz skončila v odvykacom centre. Zobraziť galériu (5)
Camilla je podľa magazínu Globe závisllá na alkohole a na kráľovnin príkaz skončila v odvykacom centre. (Zdroj: Globe)

LONDÝN – Prepila sa k závislosti! Len čo sa Camilla (66) po smrti princeznej Diany stala oficiálnou partnerkou Princa Charlesa, podľa viacerých názorov dosiahla to, po čom najväčšmi túžila. Ako sa ale zdá, pravé šťastie jej naďalej uniká pomedzi prsty. Vojvodkyňa z Cornwallu podľahla čaru alkoholu a momentálne sa zdržiava v odvykacom centre. Kráľovnej totiž pohár trpezlivosti pretiekol.

Chľast jej prerástol cez hlavu! S takýmto tvrdením na titulnej strane vyrukoval americký bulvárny plátok The Globe. Podľa jeho informácií Camilla Parker Bowles vo veľkom popíja, čo neuniklo pozornosti jej zákonnej polovičky ani svokry. A tí okamžite spustili paľbu kritiky. Charles sa cíti zneuctený, čo sa kráľovná rozhodla riešiť ráznym krokom. Opitej neveste okamžite nariadila detoxikačnú kúru.

„Camilla aktuálne vytriezvieva v ďalekom odvykacom centre. Jej závislosť sa vymkla spod kontroly,“ prezradil dobre informovaný zdroj z paláca spomínanému periodiku. V súvislosti s týmto škandálom údajne z úst členov britského urodzeného rodu padli aj pikantné slová: „Je hanbou pre celú kráľovskú rodinu!“

Za zhoršujúci sa Camillin psychický stav zrejme môže fakt, že Charles sa pohráva s myšlienkou prenechania zodpovednosti vládnuť najstaršiemu synovi. Dobre si totiž uvedomuje, že William a Kate sú mimoriadne populárni a ako kráľ s kráľovnou by sa stali ešte zbožňovanejšími miláčikmi národa. S týmto nápadom sa však vojvodkyňa z Cornwallu vonkoncom nestotožňuje. Po celý život túži jedine po tom, aby na trón zasadol Charles a aby mu sama robila garde čo možno najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu